تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تکتا

تکتا

takta

جراحی فک و هر آنچه که باید بدانید

 بسیاری از افراد به دلیل داشتن ناهنجاری‌های فک و دهانی اقدام به انجام جراحی فک می‌کنند. این جراحی می‌تواند روی فک بالا یا در فک پایین صورت گیرد و باید توسط متخصص آن انجام شود. گاهی اوقات جراحی برای زیبایی انجام می‌شود، و در بسیاری از موارد دیگر برای از بین بردن اختلالات فیزیکی و تکلمی. این عمل باعث بهبود جویدن غذا، صحبت کردن و حتی تنفس خواهد شد و همچنین می‌تواند زیبایی دندان را تحت تاثیر بگذارد. در این مقاله قصد داریم درباره روش‌های جراحی، مراقبت‌های بعد از جراحی، عوارض آن و انواع جراحی‌هایی که انجام می‌شود، صحبت خواهیم کرد.

متاسفانه در سال‌های گذشته آمار افرادی که به جراحی فک نیاز داشته‌اند بسیار زیاد بوده است. دلایل ناهنجاری‌های دهانی می‌تواند مادرزادی باشد و یا به خاطر فشار و ضربه این اتفاق افتاده باشد، هرچند در هر صورت فرد باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. بعضی از مشکلاتی که افراد با ناهنجاری‌های دهانی به آن دچار هستند عبارتند از:

  • مشکلات تنفسی
  • اختلال در مفصل صورت
  • نداشتن تقارن در صورت
  • رشد غیر معمول فک بالا یا پایین
  • جویدن و غذا خوردن نامناسب

وجود عفونت در دهان، غده‌های بزاقی و فک و بسیاری موارد دیگر

بهترین سنی که برای این نوع جراحی در نظر گرفته شده بین 18 تا 25 سالگی است، که رشد فک و دندان به توقف رسیده است. البته در موارد ضربه و فشار به صورت و فک، دیگر سن بیمار مورد بحث نیست، و تنها باید روی سلامتی او تمرکز کرد. فرد با مراجعه به متخصص ارتودنسی، با یکسری آزمایشات و عکس برداری‌ها می‌تواند متوجه نیاز به عمل جراحی فک شود.

البته در گاهی اوقات تنها با انجام درمان ارتودنسی می‌توان این اختلالات را از بین برد و نیازی به جراحی وجود ندارد. همه این‌ها باید به تشخیص دکتر متخصص باشد و بیمار نمی‌تواند خود تقاضای عمل جراحی کند، جز در مواردی که برای زیبایی است.

مراقبت‌های مورد نیاز بعد از جراحی

معمولا دوره نقاهت جراحی فک حدود 6 الی 8 هفته است. از هفته دوم به بعد افراد می‌توانند به حمام بروند و کارهای روزانه خود را به راحتی انجام دهند. هرچند این دوره ممکن است بنا به شرایط بیمار کمی بیشتر یا کمتر شود. دکتر ارتودنسی بعد از عمل فک دستورالعمل‌هایی به بیمار می‌دهد تا آسیبی به فک وارد نکند:

بعد از جراحی نیاز است تا بیمار مواد خوراکی مایع مصرف کند، و بعد از آن باید غذای نرم میل کند و به مرور غذاهای سخت را به برنامه غذایی خود اضافه کند

مصرف داروها برای کنترل درد باید در راس زمان مقرر استفاده شود

از انجام فعالیت‌های شدید خودداری کنید

استعمال دخانیات بعد از انجام عمل، به خصوص زمانی که زخم باز دارید شدیدا ممنوع است

روی قسمتی که جراحی انجام شده به هیچ عنوان مسواک نکشید

بعد از 24 ساعت از زمان جراحی، دهان خود را آب نمک بشویید

التهاب لثه و فک بعد از عمل طبیعی است و حدودا 7 تا 10 روز بعد از بین می‌رود

برای چک آپ و بررسی میزان اثر بخشی جراحی مدام به دکتر مراجعه کنید

بیشتر بخوانید : ایمپلنت 

عوارض عمل فک

مهارت دکتر جراح هنگام جراحی فک می‌تواند از عوارض عمل بکاهد و یا آن را از بین ببرد. هرچند برخی از مشکلات طبیعی است امکان بروز آن وجود دارد. این 3 عارضه از اصلی‌ترین عوارض عمل است:

عفونت: در هر نوع جراحی امکان عفونت وجود دارد، از آنتی بیوتیک‌هایی که به شما داده می‌شود استفاده کنید تا این عارضه را از بین ببرید.

خونریزی: امکان خونریزی تا چند روز و حتی چند هفته به صورت جزئی وجود دارد، و حتی ممکن است خون دماغ شوید. این خونریزی هنگامی باید غیر عادی به حساب بیاید که هنگام جراحی نیاز به تزریق خون داشته باشید.

کاهش وزن: از آنجایی که بعد از عمل فک بسته می‌شود، شما نمی‌توانید غذایی بخورید و بیشتر باید از مایعات استفاده کنید. معمولا بین 2 تا 5 کیلو کاهش وزن بعد از عمل پیش بینی می‌شود.

منبع : https://www.donya.dental/

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 25 آبان 1400ساعت 21:03 توسط netware | تعداد بازديد : 68 | |

پاسخ به سوالات رایج درباره عمل لاغری

 

بهترین زمان جراحی چاقی چه زمانی است؟

افرادی که دچار چاقی هستند دیر یا زود به بیماری های مرتبط با چاقی مبتلا خواهند شد. مثلا بیماری های قلبی، فشار خون، مشکلات مفاصل و … تعدادی از این مشکلات هستند. توصیه می شود تا قبل از ابتلاء به این بیماری ها اگر شاخص توده بدنی بالایی دارید به یک جراح لاغری مراجعه کنید. بنابراین در سنین مناسب و قبل از ورود به کهولت سن اینکار را انجام دهید.

میزان کاهش وزن بعد از عمل باریاتریک لاغری چقدر است؟

میزان کاهش وزن افراد پس از عمل باریاتریک متفاوت است. اما به طور معمول پس از اینکه عمل انجام شد شخص توده بدنی افراد کاهش یافته و به نزدیک ۲۵ خواهد رسید. بر اساس فرمول شاخص توده بدنی، عدد ۲۵ یعنی وزن نرمال و ایده آل. و این یعنی وزن شم بر اساس قد شما مناسب است.

هزینه عمل لاغری چقدر است؟

بسته به اینکه شما عمل خود را در بیمارستان دولتی انجام می دهید یا خصوصی هزینه ها متفاوت خواهد بود. به جز نوع بیمارستان، پوشش بیمه پایه و تکمیلی، نوع روش جراحی، تجهیزت بکار رفته برای عمل و … همگی در هزینه ها تاثیرگذار هستند. برای اطلاع از هزینه ها به صفحه مربوط به هزینه جراحی لاغری مراجعه کنید.

تفاوت عمل اسلیو معده با بای پس چیست؟

در عمل اسلیو تنها حجم معده کاهش پیدا می کند و بخش زیادی از آن بیرون کشیده خواهد شد. در این عمل به روده ها کاری نداریم و فقط روی حجم معده کار می شود. اما در عمل بای پس معده ابتدای معده بریده شده و به قسمت های میانی روده باریک وصل می شود. در واقع بخش اعظم دستگاه گوارش از مسیر هضم و جذب خارج می شود.

آیا امکان بازگشت وزن پس از انجام عمل وجود دارد؟

اگر استاندارهای عمل لاغری رعایت شود و شما نیز دنباله رو یک سبک زندگی سالم باشید (به این معنی که از دستورالعمل های جراح پیروی کنید) امکان بازگشت وزن وجود ندارد.

منبع : https://www.dranbara.com/

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 24 آبان 1400ساعت 21:14 توسط netware | تعداد بازديد : 69 | |

ایمپلنت فوری چیست و چه هزینه ای در بردارد؟

 ایمپلنت دندان مهم‌ترین و البته بهترین روش جایگزین دندان کشیده شده یا از دست رفته است و مانند ارتودنسی دندان از پروسه های گرانقیمت دندانپزشکی است. ایمپلنت ها می توانند جای دندان را گرفته و دقیقا همان عملکرد و همان ظاهری که دندان طبیعی دارد را داشته باشند. در این مقاله با قیمت هزینه ایمپلنت دندان مطابق تعرفه سال 1400 آشنا خواهید شد. (تاکید بر قیمت ایمپلنت در سال 1400 است. قیمت ها آپدیت شده آبان هستند)

ابتدا اجازه دهید درباره خود ایمپلنت فوری توضیحاتی ارئه دهیم. این نوع ایمپلنت ها در واقع مشابه با ایمپلنت های معمولی هستند اصلا خود همان ایمپلنت ها هستند و تنها زمان کاشت و مراحل آن ها کمی متفاوت است. جریان از این قرار است که برای کاشت ایمپلنت های معمولی ما مجبوریم یک پروسه طولانی و زمان بر را طی کنیم و دست کم بین 3 تا 10 ماه برای اینکار اختصاص دهیم.

اما اگر همه چیز مهیا باشد و بیمار مایل باشد تا در یک روز و ی دست کم چند روز صاحب ایمپلنت باشد، یک متخصص می تواند در کمترین زمان ممکن برای بیمار ایمپلنت بکارد. منظور از مهیا بودن همه چیز این است که بیمار بافت استخوانی مستحم داشته باشد، هیچ بیماری دهان و دندانی مخصوصا در ناحیه لثه نداشته باشد از سلامتی عمومی خوبی بهره مند باشد.

متخصص دندان شص را خواهید کشید وو بلافاصله ایمپلنت را در استخوان فک خواهد کاشت. ممکن است حتحی پروتز ایمپلنت نیز در همان جلسه کار گذاشته شود و یا طی روزهای آینده این اتفاق رخ دهد.

قیمت ایمپلنت فوری دندان در سال۱۴۰۰ چقدر است؟

هزینه ایمپلنت فوری دندان بسته به برندی آن متفاوت است ولی اگر شما نیاز به هیچ پروسه دندانپزشکی دیگری نداشته باشید می تواند با هزینه ای کمتر از روال عادی صاحب ایمپلنت شوید. اما اگر به دنبال ایمپلنت فوری خوب هستید میبایست به فکر هزینه کردن بیش از 7 میلیون تومان باشید.

بیشتر بخواندی :

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 24 آبان 1400ساعت 21:07 توسط netware | تعداد بازديد : 72 | |

4زمان ضروری مراجعه دندانپزشک و کلینیک های دندانپزشکی

 1. ترک خوردن یا لب پر شدن دندان

یکی از اورژانس های دندانپزشکی شکستگی یا لب پر شدگی دندان است. چنانچه این مشکل را تجربه می کنید خیلی زود و فوری به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنید. زیرا هرچقدر زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید شانس بیشتری برای ترمیم دندان خواهید داشت. حتی ممکن است دندان را از کشیده شدن نجات دهید. از روش های ترمیمی دندان شکسته می توان به باندینگ دندان، انواع ونیر دندان شامل لمینت دندان و ونیر کامپوزیت، اینله و انله، کامپوزیت دندان و …. اشاره کرد.

2. لق شدن دندان یا احتمال افتادن آن

اگر یکی از دندان های دائمی شما بسیار شل است یا کسی به طور تصادفی در طی یک فعالیت، باعث شده دندان شما شل شده و بی افتد، حتما باید همان لحظه به متخصص مراجعه کنید. عدم مراجعه به دندانپزشک ممکن است هزینه زیادی روی دست شما بگذارد. زیرا برای پر کردن جای خالی آن به روش های جایگزینی مانند ایمپلنت دندان، بریج و پروتز دندان نیاز پیدا خواهید کرد. قیمت این روش ها و مخصوصا قیمت ایمپلنت دندان نسبتا زیاد است.

3. شل شدن یا افتادن پرکردگی یا روکش دندان

پر کردگی دندان و روکش دندان، بافت دندان ها را از عفونت و سایر موارد دیگر محافظت می کند. در صورت شل یا افتادن این موارد، برای ترمیم و تعمیر مجدد حتما باید به متخصص یا دندانپزشک مراجعه کنید.

4. آبسه دندان یا تورم لثه

هرچند که می توان موارد ساده آبسه دندان را در خانه مداوا کرد اما اگر تورم لثه ناشی از آن زیاد باشد و یا اینکه عفونت آن به بخش های دیگر بدن سرایت کند برایتان گران تمام خواهد شد. بنابراین اگر فکر می کنید نمی توانید آبسه دندان را در خانه درمان کنید حتما به یک کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی خوب مراجعه کنید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 24 آبان 1400ساعت 21:04 توسط netware | تعداد بازديد : 72 | |

علت خونریزی اطراف ایمپلنت مدت ها بعد از جراحی چیست؟

 پس از جراحی کاشت ایمپلنت دندان، ممکن است خونریزی یا لخته خون را تجربه کنید که طبیعی است. با این حال، اگر سال ها بعد از جراحی، خونریزی ایمپلنت دندانی داشته باشید، می تواند نشانه عفونت یا انواع آسیب های وارد شده دیگر به ایمپلنت و بافت های اطراف آن باشد. این موضوع نیاز به رسیدگی فوری دارد و میبایست توسط متخصص ایمپلنت شما یا یک دندانپزشک متخصص دیگر بررسی شود. آنچه در این مقاله میخوانید اطلاعاتی درباره خونریزی اطراف ایمپلنت مدت ها بعد از جراحی است. اگر چنین مشکلی را تجربه می کنید حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.

علل خونریزی اطراف ایمپلنت دندان چیست؟

دو دلیل برای خونریزی ایمپلنت دندان وجود دارد اولی مشکلی به نام موکوزیت و دومی نیز پری ایمپلنتیت است. موکوزیت یک بیماری برگشت پذیر است که بافت نرم اطراف ایمپلنت را تحت تاثیر قرار می دهد و ناشی از این موارد است:

فعالیت مخرب باکتری ها

ازدیاد سمنت یا چسبی که روکش به پایه ایمپلنت متصل می کند

بهداشت ضعیف دهان و دندان.

موکوزیت کنترل نشده می تواند باعث بروز بیماری پری ایمپلنتیت شود که شدیدتر و مخرب تر است. پر ایمپلنتیت یا عفونت اطراف ایمپلنت دندان، شکلی از بیماری لثه است که بر بافت نرم و استخوان اطراف ایمپلنت تأثیر می گذارد. پری ایمپلنتیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد:

ژنتیک و مشکلات وراثتی در خصوص بافت لثه و استخوان فک

داشتن سابقه پیشین در خصوص ابتلاء پریودنتیت

ترمیم های نامناسب در دندان های اطراف ایمپلنت کاشته شده

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان.

دیابت مدیریت و کنترل نشدهد

سیگار کشیدن.

وارد شدن فشار بیش از حد حین جویدن به ایممپلنت

ازدیاد پسب یا سمنتی که روکش دندان  را به ایمپلنت متصل می کند. (ازدیاد در خط زیر لثه)

بیشتر بخوانید : لمینت دندان

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 24 آبان 1400ساعت 21:01 توسط netware | تعداد بازديد : 63 | |

مزایای عمل اسلیو معده

 کاهش وزن در این عمل درست مشابه عمل بای پس معده قابل توجه و زیاد است

با اینکه حجم معده کم میشود اما به دلیل اینکه انتهای معده همچنان سالم و دست نخورده باقی میماند، شخص به سوء جذب مواد غذایی مبتلا نمیشود.

مدت زمان انجام عمل کوتاه و ریکاوری کم دردسر تر است

در مقایسه با بای پس معده، خطر نشت مواد غذایی نسبتا کمتر است

خطر ابتلا به فتق داخل شکم در این عمل لاغری به شدت کاهش میابد

نیاز کمتری به ویزیت جراح اسلیو و ارزیابی های بعدی دارد

یک روش هوشمندانه و مقرون به صرفه است (هزینه عمل اسلیو معده در مقایسه با سایر روش ها کمتر است)

خطر ابتلا به کم خونی بعد از عمل اسلیو بسیار کم است.

در اکثر موارد خطر ریزش مو و مدت زمان رویش و تقویت مجدد مو، کمتر است

احتمال بزرگ شدن و کش آمدن معده در آن کم است.

در صورت لزوم میتوان به عنوان عمل ثانویه و ایمن ترین عمل عمل لاغری برای اشخاصی که عمل چاقی ناموفق داشته اند مورد استفاده قرار بگیرد.

به نسبت سایر روش های جراحی، پوست، در این عمل چندان آویزان و شل نمیشود.

با این عمل میتوان تا حد زیادی فشار خون بالا و دیابت نوع دو را کنترل کرده و حتی درمان کرد. بعد از عمل، اگر بیمار دیابت داشته باشد نیازش به داروهای دیابت و انسولین به شدت کاهش میابد.

به نسبت سایر روش های جراحی لاغری، نظیر بای پس روده یا بای پس معده، عمل اسلیو، طول عمر بیشتری دارد و تجربه جراحان و متخصصان حوزه جراحی چاقی در آن بسیار زیاد است. بنابراین انجام آن با عوارض کمتری همراه است.

امکان استاندارد سازی بیشتر روش جراحی وجود دارد.

به دلیل کوتاه بودن زمان عمل اسلیو معده ، خطر ایجاد ترومبوز وریدی و ریوی بسیار کم است.

در کوتاه مدت عوارض بسیار کمی را تجربه خواهید کرد

علاوه بر این، ریسک عوارض در میان مدت و بلند مدت نیز بسیار کمتر است.

میزان مرگ و میر در این عمل بسیار بسیار اندک و کمتر از ۱ درصد است.

خوشبختانه هم در کوتاه مدت و هم در درازمدت نتایج خوبی در انتظار بیمار است. یعنی شخص در کوتاه مدت از تعدادی مزایای عمل اسلیو معده بهره مند میشود و دراز مدت هم از تعدادی دیگر.

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 آبان 1400ساعت 20:44 توسط netware | تعداد بازديد : 81 | |

پاسخ به چندتا سوال درباره انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی

 برای عزیزانی که به دنبال پیدا کردن یه متخصص ارتودنسی خوب هستن و واقعا براشون پیدا کردن چنین متخصصی مهمه، ممکنه سوالاتی پیش بیاد. شما می تونید توی کامنتا برامون سوال بذارید تا در حد توان پاسخ بدیم. بعضی از سوالایی که ممکنه مهم باشن رو هم سعی می کنیم در از بین کامنتا انتخاب کنیم و در این بخش بذاریم. علی الحساب به چندتا از این سوالا پاسخ بدیم.

آیا هر متخصصی که هزینه بیشتری میگیره واقعا بهترین ارتودنتیست هست؟

نه نه نه! مطلقا درست نیست. اصلا اجازه ندید هزینه ها ملاک اصلی برای انتخاب یه دکتر ارتودنسی خوب باشه. لزوما قرار نیست هر کی هزینه بالاتری میگیره بهترین باشه. اینجوری هر متخصص یا دندانپزشکی میگه خب وقتی شما تصور میکنی هزینه بالا یعنی بهترین بودن پس منم هزینه هار ومیبرم بالا! برعکسشم درست نیست یعنی هرکی هزینه کمتر گرفت به معنی بدتر بودنش نیست.

آیا بهترین متخصص ارتودنسی حتما باید عضور هیات علمی دانشگاه باشن؟

نه اینطوری فکر نکنید. درسته که داشتن سوابق علمی و عضویت در هیات علمی دانشگاه و یا داشتن کرسی استادی میتونه یه وزنه سنگین برای متخصص باشه اما لزوما هرکی عضو هیات علمی باشه بهترین نیست. مثلا ما داخل لیست بهترین متخصص ارتودنسی در تهران خودمون متخصصایی داریم که عضو هیات علمی نیستن اما از نظر بالینی و حرفه ای بودن بسیار سرتر از یک عضو هیات علمی هستن.

بهترین متخصص ارتودنسی در غرب تهران کیه؟

در غرب تهران ارتودنتیست های خوب زیادی داریم که ما در این لیست نام و آدرس تعدادی از اون ها رو درج کردیم. سعی می کنیم متخصصای بیشتری رو هم بهتون معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید : هزینه ارتودنسی

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 آبان 1400ساعت 20:39 توسط netware | تعداد بازديد : 89 | |

5.زمان ضروری مراجعه دندانپزشک و کلینیک های دندانپزشکی

 شاید با خودتان بگویید تا زمانی که دندان درد نداریم چرا باید به دندان پزشک مراجعه کنیم؟ اصلا وقتی درد دندان را می توان در خانه درمان کرد چه نیازی به متخصصین دندانپزشکی است؟ در جواب باید گفت که هدف از مراجعه به دندانپزشک تنها درد دندان نیست. گاهی اوقات ممکن است هدف تنها پیشگیری از بروز مشکلاتی باشد که منجر به دندان درد می شوند که به آن “دندانپزشکی پیشگیری” می گوییم. گاهی اوقات اصلا مساله درمانی یا پیشگیری نیست و تنها جنبه زیبایی دارد، که بحث آن جداست و در حوزه “دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دندان” قرار می گیرد.

اما برخی اوقات نیز مشکلات اورژانسی پیش می آیند که نیازمند مداخله فوری دندانپزشکی هستند. در ادامه با 8 زمانی که حتما و حتما باید به دنبال آن، به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنید آشنا خواهید شد.

1. قبل، حین و بعد از بارداری

به دلیل حساسیت بالای دوران حاملگی و تغییرات هورمونی گسترده، نیاز است علاوه بر مراجعه به یک متخصص زنان و زایمان، مادران باردار حتما به یک کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنند. زیرا تغییرات ایجاد شده در بدن مادر باردار می تواند شامل دهان و دندان نیز شود.

به عنوان نمونه، افزایش حالت تهوع و یا بیماری لثه می تواند 2 مشکل شایع خانم های باردار در این دوره باشد که می تواند مشکلات روزمره برای آن ها ایجاد کند. این ها تنها نمونه های کوچکی از مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری هستند و مشکلات دیگری نیز ممکن است پیش بیاید.

بنابراین خانم هایی که قصد بارداری دارند باید پیش از اقدام به حاملگی حتما به یک کلینیک که خدمات دندانپزشکی بارداری ارائه می دهد مراجعه کنند تا تحت معاینه قرار بگیرند. همچنین در طول بارداری و بعد از آن نیز بهتر است چنین مراجعاتی در نظر گرفته شود.

2. دندان درد مزمن

اولین علامت اینکه نشان می دهد دندان شما نیازمند مداخله فوری دندانپزشکی است درد دندان است. دندان دردی که به این راحتی ها  از بین نمی رود نشانه این است که قطعاً اتفاق بدی در دهان و دندان شما رخ داده است. از آنجا که علل احتمالی زیادی برای توجیه درد دندان وجود دارد، مراجعه به یک کلینیک دندانپزشکی در اسرع وقت بسیار مهم است.

3. سردردهای مداوم و مزمن

شما نباید به هیچ عنوان از مشکلات مربوط به استخوان های فک چشم پوشی کنید. زیرا وجود مشکل در آن ها می تواند با سردرد های مکرر همراه باشد. اگر فکر می کنید که مشکل فکی شما باعث سردرد می شود باید فورا به یک کلینیک دندانپزشکی که در آن تعدادی متخصص ارتودنسی دندان یا جراح دهان، فک و صورت وجود دارند مراجعه کنید. ممکن است مشکل شما طوری باشد که نیاز به درمان ارتودنسی دندان یا جراحی فک باشد. پشت گوش انداختن سردردهای مزمن در ارتباط با استخوان فک و مفاصل آن می تواند به گردن درد، گوش درد و درد عضلات صورت بی انجامد.

4. خونریزی مداوم از لثه (مراجعه به دندانپزشک ضروری است)

اگر لثه ها هر بار که فرد دندان های خود را مسواک می زند یا نخ دندان می کشد، خونریزی کند، نشانه بیماری لثه یا بیماری پریودنتال است. گاهی اوقات ممکن است بعد از مدت ها از نخ دندان استفاده کنید و خونریزی از لثه را تجربه کنید. این خونریزی بعد از چند بار نخ دندان کشیدن از بین می رود. اما کسانی که به طور مداوم حین مسواک زدن خونریزی دارند باید به یک متخصص پریودنتیست یا یک دندانپزشک متخصص لثه مراجعه کنند. عدم مداوای بیماری لثه منجر به عفونت لثه و عفونت ریشه دندان می شود. درمان بر حسب نوع مشکل و شدت آن می تواند جراحی لثه یا درمان ریشه دندان باشد.

5. ترک خوردن یا لب پر شدن دندان

یکی از اورژانس های دندانپزشکی شکستگی یا لب پر شدگی دندان است. چنانچه این مشکل را تجربه می کنید خیلی زود و فوری به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنید. زیرا هرچقدر زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید شانس بیشتری برای ترمیم دندان خواهید داشت. حتی ممکن است دندان را از کشیده شدن نجات دهید. از روش های ترمیمی دندان شکسته می توان به باندینگ دندان، انواع ونیر دندان شامل لمینت دندان و ونیر کامپوزیت، اینله و انله، کامپوزیت دندان و …. اشاره کرد.

منبع : دندانپزشکی شبانه روزی تاج

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 آبان 1400ساعت 20:36 توسط netware | تعداد بازديد : 74 | |

5.زمان ضروری مراجعه دندانپزشک و کلینیک های دندانپزشکی

 شاید با خودتان بگویید تا زمانی که دندان درد نداریم چرا باید به دندان پزشک مراجعه کنیم؟ اصلا وقتی درد دندان را می توان در خانه درمان کرد چه نیازی به متخصصین دندانپزشکی است؟ در جواب باید گفت که هدف از مراجعه به دندانپزشک تنها درد دندان نیست. گاهی اوقات ممکن است هدف تنها پیشگیری از بروز مشکلاتی باشد که منجر به دندان درد می شوند که به آن “دندانپزشکی پیشگیری” می گوییم. گاهی اوقات اصلا مساله درمانی یا پیشگیری نیست و تنها جنبه زیبایی دارد، که بحث آن جداست و در حوزه “دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دندان” قرار می گیرد.

اما برخی اوقات نیز مشکلات اورژانسی پیش می آیند که نیازمند مداخله فوری دندانپزشکی هستند. در ادامه با 8 زمانی که حتما و حتما باید به دنبال آن، به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنید آشنا خواهید شد.

1. قبل، حین و بعد از بارداری

به دلیل حساسیت بالای دوران حاملگی و تغییرات هورمونی گسترده، نیاز است علاوه بر مراجعه به یک متخصص زنان و زایمان، مادران باردار حتما به یک کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنند. زیرا تغییرات ایجاد شده در بدن مادر باردار می تواند شامل دهان و دندان نیز شود.

به عنوان نمونه، افزایش حالت تهوع و یا بیماری لثه می تواند 2 مشکل شایع خانم های باردار در این دوره باشد که می تواند مشکلات روزمره برای آن ها ایجاد کند. این ها تنها نمونه های کوچکی از مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری هستند و مشکلات دیگری نیز ممکن است پیش بیاید.

بنابراین خانم هایی که قصد بارداری دارند باید پیش از اقدام به حاملگی حتما به یک کلینیک که خدمات دندانپزشکی بارداری ارائه می دهد مراجعه کنند تا تحت معاینه قرار بگیرند. همچنین در طول بارداری و بعد از آن نیز بهتر است چنین مراجعاتی در نظر گرفته شود.

2. دندان درد مزمن

اولین علامت اینکه نشان می دهد دندان شما نیازمند مداخله فوری دندانپزشکی است درد دندان است. دندان دردی که به این راحتی ها  از بین نمی رود نشانه این است که قطعاً اتفاق بدی در دهان و دندان شما رخ داده است. از آنجا که علل احتمالی زیادی برای توجیه درد دندان وجود دارد، مراجعه به یک کلینیک دندانپزشکی در اسرع وقت بسیار مهم است.

3. سردردهای مداوم و مزمن

شما نباید به هیچ عنوان از مشکلات مربوط به استخوان های فک چشم پوشی کنید. زیرا وجود مشکل در آن ها می تواند با سردرد های مکرر همراه باشد. اگر فکر می کنید که مشکل فکی شما باعث سردرد می شود باید فورا به یک کلینیک دندانپزشکی که در آن تعدادی متخصص ارتودنسی دندان یا جراح دهان، فک و صورت وجود دارند مراجعه کنید. ممکن است مشکل شما طوری باشد که نیاز به درمان ارتودنسی دندان یا جراحی فک باشد. پشت گوش انداختن سردردهای مزمن در ارتباط با استخوان فک و مفاصل آن می تواند به گردن درد، گوش درد و درد عضلات صورت بی انجامد.

4. خونریزی مداوم از لثه (مراجعه به دندانپزشک ضروری است)

اگر لثه ها هر بار که فرد دندان های خود را مسواک می زند یا نخ دندان می کشد، خونریزی کند، نشانه بیماری لثه یا بیماری پریودنتال است. گاهی اوقات ممکن است بعد از مدت ها از نخ دندان استفاده کنید و خونریزی از لثه را تجربه کنید. این خونریزی بعد از چند بار نخ دندان کشیدن از بین می رود. اما کسانی که به طور مداوم حین مسواک زدن خونریزی دارند باید به یک متخصص پریودنتیست یا یک دندانپزشک متخصص لثه مراجعه کنند. عدم مداوای بیماری لثه منجر به عفونت لثه و عفونت ریشه دندان می شود. درمان بر حسب نوع مشکل و شدت آن می تواند جراحی لثه یا درمان ریشه دندان باشد.

5. ترک خوردن یا لب پر شدن دندان

یکی از اورژانس های دندانپزشکی شکستگی یا لب پر شدگی دندان است. چنانچه این مشکل را تجربه می کنید خیلی زود و فوری به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنید. زیرا هرچقدر زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید شانس بیشتری برای ترمیم دندان خواهید داشت. حتی ممکن است دندان را از کشیده شدن نجات دهید. از روش های ترمیمی دندان شکسته می توان به باندینگ دندان، انواع ونیر دندان شامل لمینت دندان و ونیر کامپوزیت، اینله و انله، کامپوزیت دندان و …. اشاره کرد.

منبع : دندانپزشکی شبانه روزی تاج

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 آبان 1400ساعت 20:36 توسط netware | تعداد بازديد : 89 | |

هزینه عصب کشی و پر کردن دندان در سال1400

 

عصب کشی دندان

عصب کشی دندان (Root Canal) یک پروسه دندانپزشکی است که شامل از بین بردن بخش داخلی و نرم دندان یا پالپ (pulp) است. پالپ از اعصاب، بافت همبند و عروق خونی ساخته شده است که به رشد دندان کمک می‌کند. در بیشتر موارد، بهترین متخصص عصب کشی در تهران این امر را تحت بی حسی موضعی انجام خواهد داد.

عصب کشی (درمان ریشه)

در صورتی که تصمیم دارید عصب‌کشی (درمان ریشه) انجام دهید، بهتر است قبل از انجام آن در موردش اطلاعاتی کسب کنید تا آمادگی لازم را داشته باشید. حتما میدانید که زمان عصب‌کشی قسمتی از دندانتان کاملا از بین خواهد رفت پس شاید بهتر باشد، اقدامات لازم برای جلوگیری از این موضوع را انجام دهید و نگذارید پوسیدگی به این مرحله برسد.همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس تا جایی که میتوانید دندان های اصلی‌تان را سالم نگه‌دارید.

هزینه عصب کشی و پر کردن دندان

هزینه عصب کشی دندان شماره 7، کمی بیشتر از قیمت عصب کشی دندان های دیگر است. و دلیل آن اینست که دندان شماره 7 عقب ترین دندان در دهان است و از آنجاییکه دسترسی به آن سخت تر بوده و دندانپزشک نیاز به صرف دقت و زمان بیشتر دارد، هزینه دستمزد دندانپزشک بیشتر می شود.

تفاوت ماده آمالگام و کامپوزیت برای پر کردن دندان

آمالگام ماده ای نقره ای رنگ و بادوام است که بدلیل متفاوت بودن رنگ آن با رنگ دندانها زیبایی کمتری دارد. مناسب برای ترمیم دندانهای خلفی می باشد.

برای پر کردن دندان های قدامی استفاده از مواد کامپوزیت رایج است که همرنگ دندان بوده و اصول زیبایی حفظ می شود. کامپوزیت به دلیل دوام کمتری که نسبت به آمالگام دارد، برای دندانهای خلفی مناسب نیست.

تفاوت پر کردن یک سطحی، دو سطحی، و سه سطحی

با توجه به عمق پوسیدگی دندان، نوع ترمیم می تواند یک سطحی، دو سطحی، یا سه سطحی باشد. که دندان با کمترین پوسیدگی نیاز به ترمیم یک سطحی دارد و دندان با پوسیدگی بیشتر نیاز به ترمیم سه سطحی.

مراحل عصب کشی دندان

مرحله اول: برداشتن پوسیدگی های دندان و ایجاد دسترسی به پالپ دندان

مرحله دوم: برداشتن پالپ آسیب دیده دندان و شستشوی کانال های داخل ریشه از عفونت ها

مرحله سوم: پر کردن بخش داخلی دندان شامل بخش خالی پالپ و کانالهای دندان، و در نهایت ترمیم دندان عصب کشی شده.

بیشتر بخوانید : پر کردن دندان

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 آبان 1400ساعت 20:31 توسط netware | تعداد بازديد : 83 | |


صفحه قبل 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 صفحه بعد