تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تکتا

تکتا

takta

پاسخ به چند سوال در رابطه با هزینه ایمپلنت دندان در سال 1400

 شاید با دیدن جدول هزینه های بالا چند سوال برایتان پیش آمده باشد. ما سعی میکنیم به بعضی از این سوالات پاسخ دهیم. چنانچه پاسخ سوال خود را در ادامه پیدا نکردید در زیر پست سوال خود را مطرح کنید تا ما به آن پاسخ دهیم.

بهترین برند ایمپلنت دندان چیست؟

کشور سوئیس سازنده بهترین ایمپلنت های حال حاظر در دنیا است. بعد از آن آمریکا در رقابت با ایمپلنت های سوئیسی است. ایمپلنت های کره ای نیز با اختلاف زیاد نسبت به این دو به خاطر جنس خوب و مقرون به صرفه بودن توصیه می شوند.

قیمت ایمپلنت دندان در 1400 به چه عواملی بستگی دارد؟

فاکتورهای مختلفی میتوانند روی قیمت ایمپلنت دندان در سال1400 هر واحد ایمپلنت تاثیر بگذارد با این وجود جنس، برند، روکش، دستمزد جراح، درمان های مورد نیاز میتوانند موثرترین فاکتورها در این خصوص باشند.

هزینه ایمپلنت دندان برای فک بالا و پایین یکی است؟

به طور کلی تعرفه ایمپلنت دندان چه برای فک بالا و چه پایین و چه حتی دندان های جلو و عقب یکی است.

بیشتر بخوانید : هزینه روکش دندان

چرا هزینه ایمپلنت دندان در سال 1400 بالا است؟

برخلاف سایر روش های دندانپزشکی ، کاشت ایمپلنت دندان تخصص، مهارت و زمان زیادی نیاز دارد. این عمل نسبتا حساس است و باید در ایده آل ترین شرایط ممکن انجام شود. علاوه بر این ساخت خود هر واحد ایمپلنت هزینه زیادی نیاز دارد. به همین جهت قیمت ایمپلنت دندان معمولا بالا است. به علاوه از آنجا که قطعات ساخته شده اغلب در کشورهای خارجی ساخته میشود نوسانات ارز میتواند نقش بسیار مهمی روی افزایش تعرفه ها داشته باشد.

آیا میتوان به صورت قسطی تعرفه ایمپلنت دندان را پرداخت کرد؟

با توجه به اینکه بیشتر قیمت ایمپلنت برای خود قطعات آن است لذا بیشتر مراکز درمانی به صورت نقدی هزینه ها را دریافت میکنند. اما ممکن است بتوانید یک کلینیک پیدا کنید که پول را بهخ صورت دو قسط ار شما بگیرد. یکی در آغاز کاشت و دومی در پایان کاشت و نصب روکش، پروتز یا تاج

بهترین جنس روکش ایمپلنت چیست؟

به طور معمول اغلب متخصصان از روکش های زیرکونیومی استفاده میکنند که کیفیت بالایی دارد. به همین خاطر هزینه ایمپلنت دندان با این روکش ها بیشتر است.

منبع : دندانه

 

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 6 شهريور 1400ساعت 18:49 توسط netware | تعداد بازديد : 76 | |

ارتودنسی پیشگیرانه چیست؟

 ارتودنسی پیشگیری در کودکان یا پیشگیرانه راهی برای تشخیص و پیش بینی مشکلات دندان در کودکان است که توسط متخصصان ارتودنسی انجام داده میشود. اگر کودکان خود را از سنین پایین به نزد این متخصصان ببرید آن ها میتواند با ارزیابی های دقیق نحوه رشد دندان کودک شما را مشاهده  کرده و پیش بینی کند که الگوی رشد دندان ها چگونه است.

اگر متخصص تشخیص دهد که مشکلی در خصوص دندان های کودک شما وجود دارد و در آینده احتمالا با دردسر همراه باشد، در همان زمان، مقدمات پیشگیری و درمان آن را آماده میکند. با کمک ارتودنسی پیشگیرانه کودک دیگر در آینده با مشکلات ارتودنسی مواجه نخواهد شد. علاوه بر این، اگر مشکلی در خصوص دندان کودک شما وجود داشته باشد متخصصان ارتودنسی پیشگیرانه با درمان های اولیه، اقدام به اصلاح آن میکنند.

مزیت و فایده مهم این نوع ارتودنسی این است که هم هزینه کمتری دارد و هم بسیاری از مشکلات را به راحتی حل  میکند. حال آنکه اگر مشکلات به حال خودشان رها شوند در آینده برای برطرف کردن آن ها هم هزینه ارتودنسی زیادی نیاز است و هم درد و رفت و آمد بیشتری در انتظار است.

بهترین سن برای شروع ارتودنسی پیشگیرانه چیست؟

به نظر میرسد که بهترین سن ارتودنسی کودکان سن 7 سالگی باشد. اما به صورت جزئی بهترین زمان این نوع ارتودنسی بستگی به شرایط کودک شما و نوع مشکلاتش دارد. چه بسا اصلا طی جلسات ویزیت ارتودنسی پیشگیری متخصص تشخیص دهد که کودک شما فعلا هیچ مشکلی ندارد و تنها او را ارزیابی کند.  در واقع این ویزیت ها نوعی غربالگری محسوب میشوند.

فواید ارتودنسی پیشگیرانه چیست؟

ارتودنسی پیشگیری اجازه می دهد تا:

رشد و نمو فک کنترل شود

دندانهای دائمی در موقعیت صحیح خود هدایت شوند و از بروز مشکلاتی مانند شلوغی یا فاصله بین دندان ها جلوگیری شود.

جلو بودن فک ها و دندان ها که میتواند خطر شکستگی دندان را افزایش دهد کنترل شود.

عادات بهداشت دهان و دندان بهبود پیدا کند

مدت زمان و پیچیدگی های درمان در بزرگسالی کاهش یابد

اعتمادبه نفس کودک حفظ شود

از کجا بفهمم که کودک من نیاز به ارتودنسی پیشگیری دارد؟

هر یک از مشکلات زیر میتواند علامت و نشانه ای از مشکلات عدم هماهنگی دهان و دندان یا فک ها باشد. اگر یک یا تعدادی از علائم زیر در خصوص کودک شما وجود دارد حتما کودکتان را به یک متخصص ارتودنسی پیشگیرانه نشان دهید:

مشکل در جویدن غذا

دشواری در تکلم

مشکل در نفس کیشدن

دیر یا خیلی زود در آمدن دندان های کودک یا حتی از بین رفتن آن ها

ادامه مکیدن انگشت شست بعد از 5 سالگی

وجود فاصله بین دندان ها

دندان های بیرون زده

تغییرات فک کودک حین باز و بسته شدن دهان

شلوغی و ازدحام دندان های جلو

منبع : سایت دکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 6 شهريور 1400ساعت 18:47 توسط netware | تعداد بازديد : 88 | |

آیا دستگاه های متحرک ارتودنسی واقعا می توانند نامنظمی دندان ها را برطرف کنند؟

 بریس های متحرک برای بیمارانی که مشکلات ارتودنسی خفیف تا متوسط دارند بسیار مناسب هستند. این تراز کننده ها برای حرکت دندان به صورت افقی (راست یا چپ) عالی هستند اما هنگام زمانی که دندان ها به طرف داخل یا بیرون کج شده باشند چندان موثر نیستند.

مدت زمان این نوع ارتودنسی چقدر است؟

درمان با بریس های متحرک معمولاً بین 4-12 ماه طول می کشد. البته با توجه به اینکه تنها مشکلات جزئی تا متوسط ارتودنسی را می توان با پلاک های متحرکی مانند اینویزیلاین برطرف کرد این مدت زمان طبیعی است.

آیا می توان همراه با دستگاه های متحرک غذا خورد؟

خیر. معمولا حین خوردن غذا یا هر چیز دیگری باید پلاک متحرک را برداشته وبعد از مسواک زدن آن را دوباره سرجایش قرار داد. خوردن و آشامیدن درحالی که ارتودنسی متحرک دارید می تواند به بریس ها آسیب بزند.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی نامرئی

هزینه ارتودنسی متحرک چقدر است؟

هزینه ارتودنسی با پلاک های متحرک معمولا کمی بیشتر از هزینه ارتودنسی ثابت است. یک بخشی از این بالا بودن هزینه به خاطر این است که پلاک های استاندارد و موثری که بتوانند نامنظمی دندان های شما را برطرف کنند در خارج از کشور تولید و وارد می شوند. و ساخت آن ها در داخل کشور هم هزینه نیاز دارد.

من مشکل انحراف فک دارم آیا پلاک متحرک ارتودنسی میتواند مشکل من را حل کند؟

خیر، برطرف کردن عدم تقارن یا به اصطلاح انحراف فک با دستگاه های متحرک برطرف نمی شود. بسته به شدت مشکل، ممکن است که ترکیبی از جراحی فک و ارتودنسی ثابت برای اصلاح انحراف فک مورد نیاز باشد.

آیا بعد از اتمام ارتودنسی با پلاک های متحرک نیز باید از نگهدارنده استفاده کرد؟

بله بعد از هر روش ارتودنسی به جهت حفظ موقعیت دندان هایی که به تازگی صاف و هماهنگ شده اند، باید از نگهدارنده های ارتودنسی استفاده شود. در صورت عدم استفاده از ریتینر یا نگهدارنده به مرور زمان ممکن است دندان ها دوباره نامنظم شوند.

آیا دستگاه های متحرک از ارتودنسی ثابت بهترند؟

به طور کلی ارتودنسی ثابت برای برطرف کردن جزئی ترین تا شدیدترین مشکلات ارتودنسی کاربرد دارند. اما ارتودنسی متحرک تنها مشکلات جزئی تا متوسط را برطرف می کند. پس به نظر نمی رسد پلاک متحرک برتری خاصی نسبت به ارتودنسی ثابت داشته باشد.

آیا با دستگاه های متحرک می‌توان خوابید؟

بله شما باید به جز در مواقعی که چیزی می‌خورید یا زمانی که دندان هایتان را مسواک میزنید پلاک ها را به صورت منظم استفاده کنید.

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 6 شهريور 1400ساعت 18:44 توسط netware | تعداد بازديد : 75 | |

پاسخ متخصصان دنیا دنتال به رایجترین سوالات مراجعان درباره لمینت دندان

 لمینت دندان یا (ونیر پرسلین) نوعی ونیر دندانپزشکی است که به سطح جلوی دندان‌ها متصل می‌شود. این ونیر یک لایه نازک و همرنگ دندان است که برای برطرف کردن عیوب ظاهری دندان‌ها و اغلب به منظور زیبایی استفاده می‌شود. اتصال لمینت دندان یکی از خدمات اصلی ترمیم و زیبایی دندان در کلینیک دنیا دنتال است و در این صفحه، به شرح این پروسه برای مراجعان کلینیک و کاربران سایت (یا خلاصه آن‌هایی که قصد انجامش را دارند) خواهیم پرداخت

 

آیا لمینت سرامیکی به دندان ها آسیب می زند؟

در صورتی که مشکل ظاهری با دندان هایتان داشته باشید به طوری که با هیچ روش دندانپزشکی دیگری قابل برطرف شدن نباشد می توانید با کمک ونیرهای سرامیکی مشکل خود را حل کنید. اگر اینکار را نزد یک متخصص ترمیم و زیبایی دندان خوب انجام  دهید هیچ عوارضی در انتظار شما نیست.

حداقل هزینه لمینت دندان چقدر است؟

با توجه به تغییر قیمت مواداولیه و هزینه های لابراتوار، به نظر می رسد که حداقل قیمت ونیرهای سرامیکی 2.5 میلیون تومان باشد.

آیا بیمه هزینه لمینت سرامیکی را پرداخت می کند؟

خیر بیمه ها هیچ بخشی از هزینه های پروسه نصب لمینت سرامیکی را تقبل نمی کنند.

عوارض لمینت دندان چیست؟

یکی از عوارض بزرگ لمینت دندان عدم برگشت پذیری آن است. پس از آنکه بخشی از مینا تراش داده شد دیگر امکان بازسازی آن وجود ندارد و شما میبایست تا آخر لمینت داشته باشید.

آیا نصب لمینت سرامیکی درد دارد؟

خیر نصب این ونیرها هیچ دردی ایجاد نمی کند زیرا میزان تراشی که روی مینا داده می شود بسیار جزئی است و اگر لازم باشد از بیحسی نیز برای شما استفاده می شود.

فرق روکش و لمینت دندان چیست؟

روکش ها و لمینت ها هر دو نوعی پروتز به شمار می روند که به دندان های ما متصل می شوند. لمینیت ها معمولا جنبه زیبایی دارند و بیشتر برای برطرف کردن عیوب ظاهری دندان ها استفاده می شوند اما روکش غالبا یک درمان ترمیمی هستند. روکش زمانی استفاده می شود که دندان به شدت آسیب دیده باشد و با روش هایی مثل پر کردن، قابل ترمیم نباشد

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

 
موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 6 شهريور 1400ساعت 18:38 توسط netware | تعداد بازديد : 80 | |

محدودیت‌ها و ملاحظات ارتودنسی در دوران بارداری

 بانوان در دوران بارداری باید در بسیاری از فعالیت‌ها تجدید نظر کنند و با دقت بیشتر و با راهنمایی متخصص مواد غذایی، ورزش‌ها و داروهای لازم را انتخاب کنند. دندانپزشکی نیز حوزه‌ای است که نیاز به تغییر رفتاری دارد. نکته‌های زیر در ارتودنسی دوران بارداری باید در نظر گرفته شود:

مشکلات لثه را در طول بارداری مدیریت کنید

لثه بعضی بانوان متورم می‌شود و به همین دلیل ارتودنسی ناراحت‌کننده‌تر از حد معمول می‌شود. البته متورم شدن لثه‌ها در صورت مراجعه منظم به متخصص ارتودنسی مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما چون استفاده از بسیاری از مسکن‌های معمول در دوران بارداری مجاز نیست، تحمل ناراحتی گاهی دشوار می‌شود.

از تغییرات هورمونی در بدن و تاثیر آن بر روی دندان ها مطلع باشید

قابلیت جابجایی دندان‌ها در دهان را افزایش می‌دهد و این امر بر درمان ارتودنسی اثر می‌گذارد.البته متخصصان کلینیک در این مورد نیز مانند همیشه بیماران را راهنمایی می‌کنند. انتخاب بریس مناسب از میان بریس‌های گوناگون موجود برای دستیابی به بهترین نتیجه به آسان‌ترین روش ممکن حیاتی است که طبعاً نیازمند نظر متخصص باتجربه است.

بیشتر بخوانید : 

هر تغییری را باید به متخصص ارتودنسی اطلاع دهید

هر گونه تغییر در وضعیت دندان یا بافت‌های پیرامون آن باید به سرعت توسط متخصص ارتودنسی بررسی شود، چون ناراحتی‌های لثه اثر جانبی نامطلوب و پیش‌بینی نشده‌ای را بر روند درمان و سلامت مادر و نوزاد به جا می‌گذارد. بر اساس پژوهش‌های انجام شده، بانوان مبتلا به بیماری‌های جدی لثه نوزدانی با وزن پایین به دنیا می‌آورند، زایمان زودرس دارند یا حتی در موارد نادر جنین مرده به دنیا می‌آید. البته این قبیل اتفاقات به ندرت رخ می‌دهد و با رعایت نکات احتیاطی و بهداشت دهان و دندان ارتودنسی، خطرات ارتودنسی در بارداری تقریبا به صفر خواهد رسید.

برای نصب دستگاه های ارتودنسی در زمان باداری نیازی به بیهوشی و بیحسی نیست

هنگام قرار دادن بریس در دهان، دستکاری یا جابجا کردن آن، نیازی به بی‌حسی یا دریافت داروی آرام بخش نیست؛ بنابراین بانوان باردار در صورت تمایل به ارتودنسی نباید نگران این عامل خطر باشند.

مساله حالت تهوع و استفراغ را در نظر بگیرید

کاهش اشتها یا حالت تهوع دوران بارداری برای همه ما شناخته شده است، از سوی دیگر غذا خوردن با وجود بریس در دهان دشوارتر نیز می‌شود. پس به بانوان توصیه می‌شود تا هنگام تصمیم به انجام ارتودنسی مسئله غذا خوردن با بریس در دوران بی‌اشتهایی و تحمل حالت تهوع را در نظر بگیرند.

منبع : سایت ئکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 21:09 توسط netware | تعداد بازديد : 90 | |

پاسخ به سوالات رایج پیرامون ارتودنسی نامرئی

 ارتودنسی نامرئی بیشتر برای کودکان مناسب است یا بزرگسالان؟

می توان از سیستم های به اصطلاح نامرئی برای درمان ناهنجاری های دندانی کودکان و بزرگسالان استفاده کرد. اما بیشتر  بزرگترها از این روش ها استقبال می کنند. و به نظر می رسد بزرگ سالان نیز بیشتر به دلیل نامرئی بودن دستگاه ها نسبت به آن ها تمایل نشان می دهند. برای بچه ها بهتر است روش های معمول ارتودنسی در نظر گرفته شود.

آیا شروع درمان با دستگاه های نامرئی انتخابی است؟

بله در اغلب اوقات این بیماران هستند که نوع مرئی یا نامرئی بودن خود را مشخص می کنند. اما نظر متخصص ارتودنسی شرط اول انتخاب روش درمان است. برای مثال اگر متخصص شما تشخیص دهد که بهتر است ارتودنسی فلزی و معمولی انجام دهید شما باید با این روش درمان خود را آغاز کنید. همچنین شدت مشکل و میزان نامنظمی دندان ها نیز می تواند در انتخاب دستگاه ها یکی از شروط  اصلی باشد.

بهترین سن شروع درمان ارتودنسی نامرئی چه سنی است؟

همانطور که چند بار داخل مقاله عنوان شد، استفاده از دستگاه های نامرئی بیشتر در بزرگسالان رایج است. بنابراین به نظر می رسد که بهترین سن، اتمام دوره بلوغ است. هرچند که در هر سنی می توان با این دستگاه ها دندان های خود را مرتب کنید.

فرق ارتودنسی نامرئی با ارتودنسی متحرک چیست؟

البته درست این بود که ارتودنسی نامرئی را با مرئی و ارتودنسی متحرک را با ثابت مقایسه می کردیم. ارتودنسی متحرک خودش نوعی ارتودنسی نامرئی است. اگر خاطرتان باشد گفتیم که مهم ترین دستگاه های نامرئی، پلاک های شفاف ارتودنسی هستند که شفاف، بی رنگ و تقریبا نامرئی هستند.

آیا با ارتودنسی شفاف ناهنجاری  های فکی درمان می شوند؟

تمام انواع ناهنجاری‌های فکی چنانچه شدت کمی داشته باشند، می‌توانند با دستگاه‌های نامرئی اصلاح شوند. اما اگر مشکلات پیچیده فکی وجود داشته باشد، برای درمان آن ها به جز ارتودنسی، نیاز به جراحی فک است.

آیا با دستگاه های نامرئی می توان فقط یک فک را ارتودنسی کرد؟

فرقی نمی کند میزان نامنظمی دندانی شما چقدر است، برای اینکه بتوانید نتایج بهتری به دست بیاورید و به صورت هماهنگ دندان ها منظم شوند شما نیاز دارید که هر دو فک را با هم ارتودنسی کنید.

آیا دندانپزشک عمومی می تواند ارتودنسی نامرئی انجام دهد؟

دندانپزشکان عمومی می توانند به صورت ابتدایی برخی از درمان های ارتودنسی را انجام دهند اما اگر می خواهید درمان شما اصولی و ایمن انجام شود تنها باید به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.

ارزانترین روش ارتودنسی نامرئی چیست؟

در میان تمام دستگاه های نامرئی هزینه پلاک های شفاف از همه کمتر است. اگر مشکل جزئی تا متوسط دارید و نمی خواهید خیلی برای درمان هزینه کنید می توانید درباره پلاک های متحرک و شفاف ارتودنسی با متخصص خود صحبت کنید.

منبع : سایت دکتر خضری _ متخصص ارتودنسی در کرج

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 21:03 توسط netware | تعداد بازديد : 79 | |

مراحل روت کانال: درمان ریشه چند مرحله دارد؟

 درمان ریشه دندان در سه مرحله انجام می شود و معمولا بین یک تا سه جلسه نیز طول می کشد. در ادامه با هر سه مرحله این عمل آشنا خواهید شد.

تمیز کردن کانال ریشه

ابتدا دندانپزشک هر آنچه را که درون کانال ریشه وجود دارد را حذف می کند. برای اینکار بیمار باید تحت بیحسی موضعی قرار بگیرد. سپس دندانپزشک متخصص یک سوارخ کوچک روی سطح دندن ایجاد میکند تا به پالپ دندان و ریشه دسترسی پیدا کند. دندانپزشک با دقت ابزار کوچکی را وارد سوراخ دندان کرده  اقدام به خارج کردن بخش مرده یا بیمار مغز دندان میکند.

پر کردن ریشه کانال

در مرحله دوم، دندانپزشک بخش هایی که خالی کرده با با دقت تمیز کرده. او اینکار را با محلول مخصوص شستش انجام میدهد. دندانپزشک اینکار را تا آنجا که حس کند ریشه دندان کاملا تمیز و ضدعفونی شده  ادامه میدهد.

پس از اتمام ضدعفونی و شستشوی ریشه، نوبت به مهر و موم کردن و بستن دندان و سوراخ ایجاد شده میرسد. برای اینکار از سمنت ها یا مواد پرکننده دیگر استفاده میشود. بعد از اینکه دندان مهروموم شد دیگر باید رسما آن را یک دندان مرده در نظر گرفت زیرا تمام محتویات ریشه که شامل اعصاب میشود دیگر وجود ندارد. در این شرایط بیمار هیچ دردی از جانب این دندان تجربه نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید :

عصب کشی دندان

افزودن تاج یا پر کننده دندان

زمانی که محتویات داخل دندان برداشته شد، دندان اکنون بیشتر از هر زمان دیگری شکننده و در معرض آسیب دیدن است. دندان بدون پالپ باید از رباط اتصال دهنده دندان به استخوان تغذیه کند. این منبع میتواند کافی باشد، اما با گذشت زمان، دندان شکننده تر می شود، بنابراین باید با یک تاج یا پر کننده دندان از آن محافظت کرد.

تا زمانی که تاج نصب نشود یا با مواد پرکننده محافظت نشود، بیمار نباید غذا بجود یا چیزی را گاز بگیرد. پس از انجام تاج یا پر شدن دندان، فرد می تواند مانند گذشته از دندان خود استفاده کند.

درمان معمولا فقط نیازمند یک جلسه کامل است اما اگر وضعیت شخص وخیم باشد یا نیازمد چند روت کانال باشد، احتمالا 2 تا 3 جلسه دیگر برای درمان ریشه نیاز باشد.

 بیشتر بخوانید : کلینیک دندانپزشکی ایده ال

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 20:56 توسط netware | تعداد بازديد : 98 | |

گام به گام با مراحل انجام درمان ریشه و عصب کشی دندان

 به طور کلی تمام پروسه روت کانال تراپی و عصب کشی دندان را در 5 مرحله انجام می دهند:

دندان را بی حس می کنند

اولین مرحله درمان کانال ریشه بی حس شدن دندان است. اینکار باعث می شود شما در طول پروسه دردی تجربه نکنید.

دسترسی به پالپ دندان

بعد از بی حس شدن دندان و لثه، دندانپزشک دندان شما را تراش داده تا بتواند به پالپ دندان دسترسی پیدا کند.

برداشتن پالپ آلوده

برداشتن پالپ دندان آلوده مهمترین مرحله درمان کانال ریشه و عصب کشی دندان است.

برای انجام این کار، متخصص شما با دقت تمام بافت نرم را از درون ریشه ها برداشته و سپس کانال ها را با استفاده از ابزارهای کوچک، تمیز کرده و شکل می دهد. سپس یک مایع شستشو دهنده دارویی را در کانال ریشه قرار می دهد تا ماتال ها ضد عفونی شده و تمام باکتری های داخل آن از بین بروند.

بیشتر بخوانید :

ترمیم موقت دندان

پس از شکل دهی و تمیز کردن کانال ها، داخل ریشه مهر و موم می شود و به صورت موقت دندان با کمک مواد پر کننده دندان یا روکش موقت دندان ترمیم می شود.

ترمیم نهایی دندان

مواد پر کننده یا روکش موقت دندان برای اطمینان گذاشته می شوند. بعد از اینکه عفونت دندان کاملا از بین رفت و داخل کانال ترمیم شد، روکش دائمی یا مواد پر کننده دندان به جای روکش و مواد پر کننده موقت جایگزین می شوند.

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 20:54 توسط netware | تعداد بازديد : 94 | |

رایجترین مشکلات ارتودنسی کودکان کدامند؟

 به طور کلی به نظر میرسد که 9 مشکل اساسی در خصوص عدم هماهنگی دندان ها و فک کودکان وجود دارد. از آنجا که شاید برخی از والدین هنوز کودکان خود را به متخصص ارتودنسی نشان  نداده اند، میتوانید ادامه مقاله را بخوانید و اگر فکر میکنید کودکتان با یکی از مشکلات ذکر شده مواجه هست حتما او را به نزد یک متخصص ارتودنسی خوب ببرید.

8 تا از مشکلات ارتودنسی کودکان

جوانه زدن غیرطبیعی دندان ها

همه شما به عنوان والدین میدانید که تقریبا در چه بازه زمانی دندان های کودکانتان جوانه میزنند. (چه دندان شیری و چه دائمی) زمانی که یک دندان کج به صورت غیرطبیعی از لثه بیرون بزند کاملا میتوان این موضوع را متوجه شد. زمانی که دندانی به این شکل از لثه بیرون بزند یا اصطلاحا جوانه بزند احتمال آسیب به لثه و سایر دندان ها وجود دارد. این آسیب لزوما آنی و خیلی زودرس نیست و میتواند در آینده باعث بروز مشکلاتی برای کودک شود. یک متخصص ارتودنسی خوب میتواند این مشکل را تشخیص داده و فکری به حال دندانی که بد در آمده کند تا مشکلات احتمالی آینده برای کودک پیش نیاید.

ازدحام دندان

کراودینگ دندان یا همان ازدحام دندان ها از شایعترین مشکلات ارتودنسی کودکان به شمار میرود. زمانی که فک کودک نسبتا کوچک باشد و دندان ها حین جوانه زدن و رشد کردن فضای کافی برای رشد در اختیار نداشته باشند کج میشوند و هر کدام به یک سمت تمایل پیدا میکنند. بسته به شدت ازدحام دندان ها، یک متخصص ارتودنسی میتواند با روش های مختلفی این مشکل را حل کرده و یا حتی پیش از وقوع ازدحام آن را برطرف کند.

کراس بایت

کراس بایت نیز از مشکلات ارتودنسی کودکان است که نسبتا شیوع زیادی در بین کودکان دارد. این عارضه زمانی رخ میدهد که تعدادی از دندان های فک بالا، پشت دندان های فک پایین پنهان میشوند. کراس بایت معمولا ناشی از عدم هماهنگی فک بالا و پایین یا میس‌الایمنت است. متخصص ارتودنسی دندان برای حل این مشکل از وسیع کننده های کام یا پالاتال اکسپندها استفاده میکند. این دستگاه ها فک بالا را وسیع کرده و به درمان کراس بایت کمک زیاد میکنند.

فاصله بین دندان ها

اگر به  دندان برخی از کودکان نگاه کرده باشید متوجه وجود فاصله بین آن ها میشوید.  این فاصله طبیعی نیست و در حالت عادی نباید بین دندان ها هیچ فاصله ای وجود داشته باشد. کوچک بودن دندان ها و یا بزرگ بودن فک میتواند بزرگترین علت وجود فاصله بین دندان ها باشد که با کمک متخصص ارتودنسی به راحتی برطرف میشود.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی نامرئی

آندربایت

به جلو بودن فک پایین نسبت به فک بالا  آندربایت یا (UNDERbites) گفته میشود. در حالت طبیعی فک بالا و پایین در هماهنگی زیادی با هم هستند و فک بالا اندازه دو تا 3 میلیم متر جلوتر از فک پایین است. اما زمانی که فک پایین خیلی بیشتر از فک بالا جلوتر باشد میگویند شخص آندربایت دارد. این مشکل میتواند ناشی از وارد شدن آسیب و یا رشد بیش از حد فک پایین باشد. با مداخله زود هنگام توسط یک متخصص ارتودنسی خوب میتوان این مشکل را حل کرد و یا از آن پیشگیری کرد اما اگر مداخله به تاخیر بی افتد احتمالا نیاز به جراحی فک داریم.

اوربایت

اوربایت  دقیقا برعکس آندربایت است. یعنی فک بالا خیلی بیشتر از چند میلی متر جلوتر از فک پایین باشد. به نسبت آندربایت، اوربایت از شایعترین مشکلات ارتودنسی کودکان است و بیشتر دختربچه ها دیده میشود. درمان و اصلاح این مورد نیز مشابه آندربایت است.

اورجت افزایش یافته

اورجت نوعی اوربایت دندان است که به صورت عرضی برای دندان های کودکان رخ میدهد این مشکل کاملا برعکس آندربایت کاهش یافته است یعنی دندان های فک بالا یکی از طرفین (چپ یا راست) روی دندان های فک پایین را از طرفین میگیرند.

اوپن بایت

اپن بایت یا نیش باز زمانی است که بین دندان های فک بالا و پایین در جلو دهان فاصله ای قابل توجه وجود داشته باشد. در حالت عادی زمانی که دهان ما بسته است فک ها با هم هماهنگ بوده و روی هم قرار میگرند اما در اپن بایت اینگونه نیست. اپن بایت نیز از شایعترین مشکلات ارتودنسی کودکان به شمار میرود که اغلب ناشی از مکیدن بیش از حد انگشت شست و یا پستانک است. اشکال در مکانیزم بلع نیز میتواند باعث اپن بایت شود.

منبع : سایت دکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 1 شهريور 1400ساعت 20:49 توسط netware | تعداد بازديد : 87 | |

ایمپلنت دندان و دیابت: جراحی ایمپلنت برای دیابتی ها

 دیابت بیماری چندان ساده ای نیست و اگر نتوان آن را مدیریت کرد زندگی کردن با آن بسیار مشکل خواهد بود. دیابتی ها هموارده دغدغه های سلامتی زیادی در رابطه با بیماری خود دارند. برای مثال آن ها همواره بابت سلامت دهان و دندان خود نگرانند و حتی اگر دندانی از دست بدهند بسیار سخت میتوانند جایگزینی برای آن پیدا کنند. ما در این مقاله میخواهیم ببینیم که آیا دیابتی های میتوانند ایمپلنت دندان کنند و برای دندان های از دست رفته خود یک ایمپلنت دندان عالی داشته باشند یا خیر. با ما همراه باشید تا ببینیم دیابت و ایمپلنت چه تاثیری روی هم دارند و چگونه میتوان با وجود دیابت ایمپلنت کرد.

دیابت و ایمپلنت: دیابت یک عامل خطر برای ایمپلنت گذاری است

یکی از نگرانی های رایج و شایع در خصوص مبتلایان به دیابت نوع 1 یا نوع 2 این است که آیا با وجود شرایط و وضعیت بیماری‌شان می‌توانند ایمپلنت دندان داشته باشند؟ آن ها به این موضوع فکر میکنند که کاشت این وسیله در فک‌شان چه تاثیرات مثبت و منفی روی سلامتی آن ها خواهد گذاشت؟ این بیماران حق دارند نگران باشند. زیرا دیابت و ایمپلنت میتوانند کمی با هم مشکل و تداخل داشته باشند. به عبارتی دیابت میتواند احتمال شکست ایمپلنت و ناموفق بودن آن را افزایش دهد. چون زخم ها در بیماران دیابتی به کندی ترمیم میشوند. اما این باعث نمیشود که ما این عزیزان را از عمل کردن منصرف کنیم.

وقتی میگوییم که انجام جراحی ایمپلنت برای برخی از بیماران با خطر شکست مواجه است به این معنی نیست که عمل این اشخاص حتما با شکست مواجه میشود. برای مثال اگر میگوییم دیابت یک خطر بزرگ برای کاشت ایمپلنت است به هیچ وجه منظورمان این نیست که تک تک عزیزانی که دیابت دارند نمیتوانند ایمپلنت داشته باشند.

بنابراین هرچند کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها امکان پذیر است، اما کسانی که دیابت دارند در خطر بیشتری برای شکست ایمپلنت و یا ناموفق بودن آن قرار دارند. مخصوصا اگر دیابت از کنترل خارج شده باشد و یا در مدیریت آن سهل انگاری شود احتمالا متخصص و جراح دندان اصلا زیر بار عمل نرود. اما خوشبختانه اگر دیابت از چند ماه قبل از عمل به خوبی کنترل شود، بدون هیچ مشکلی و با امید بیشتری میتوان عمل را انجام داد.

بیشتر بخوانید :

روشهای مختلف کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها

داشتن دیابت و تمایل به کاشت ایمپلنت دندان برای پر کردن جای خالی دندان ها بیشتر به خودتان بستگی دارد. و اگر بتوانید بیماری خود را مدیریت کنید، یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و در نهایت بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید، میتوانید تا پایان عمر از وجود دندان هایی که بر پایه ایمپلنت قرار دارند لذت ببرید.

کاشت دندان با تکنیک All On 4: این تکنیک برای بیمارنی مناسب است که تقریبا همه دندان های خود را از دست داده اند. ما در یکی از فک های بالا و پایین (یا هر دو با هم) 4 عدد پایه ایمپلنت با ارتفاع زیاد میکاریم و سپس تاج های دندان را به آن ها متصل میکنیم. برای کسانی که دندان ندارند این روش عالی است و بسیار بهتر از کاشت تک ایمپلنت است.

کاشت مینی دندانپزشکی: اگر تنها یک دندان خود را از دست داده اید میتوانید برای پر کردن آن روی مینی ایمپلنت ها حساب کنید. مینی ایمپلنت ها راه دائمی برای پر کردن جای خالی دندان نیستند و نیاز به تعمیر و تعویض مداوم دارند. بنابراین این نوع ایمپلنت دندان برای دیابتی ها توصیه نمیشود. چون به زحمت و دردرسرش نمی ارزد. و اگر مینی ایمپلنت بگذارید باید منتظر این باشید که به عفونت لثه مبتلا شوید.

ایمپلنت فوری یک روزه: این روش نیز هرچند برای افراد سالم بسیار مفید است اما برای فراد دیابتی توصیه نمیشود. ما در این فرآیند پس از کشیدن و دقیقا بعد از در آوردن دندان یک پایه ایمپلنت در جای خالی میکاریم. از آنجایی که زمان میبرد تا ایمپلنت جوش بخورد و خطر عفونت وجود دارد این روش هم برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.

استفاده از پل و پروتز: به پل ها بریج دندان نیز گفته میشود و به همراه پروتز های میتوانند به صورت موقتی جای دندان خالی را برای شما پر کنند. بریج ها نیز میتوانند همراه با ایمپلنت ها مورد استفاده قرار بگیرند اما برای دیابتی ها بهتر است به تنهایی از بریج ها برای پر کردن جای خالی دندان استفاده کرد.

منبع : کلینیک دندانپزشکی ایده آل

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 1 شهريور 1400ساعت 20:46 توسط netware | تعداد بازديد : 88 | |


صفحه قبل 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 صفحه بعد