تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تکتا

تکتا

takta

بهترین و کم خطرترین زمان برای دندانپزشکی در بارداری چه موقعی است؟

 در دوران بارداری به دلیل مصرف بیشتر مواد قندی توسط خانم باردار و اسیدی شدن بیشتر بزاق به خاطر استفراغ و تهوع بارداری، بیماری‌های دندان و در پی آن نیاز به دندانپزشکی، بیشتر می‌شود و دندان‌ها و لثه‌ها به مراقبت بیشتری نیاز دارند. در این دوران در بدن مادر باردار تغییرات هورمونی رخ می‌دهد که باعث ایجاد مشکلات در لثه‌، درد دندان‌، خونریزی حین مسواک زدن و اشکال در جویدن غذا می‌شود. در مجموع این مشکلات نیاز به رعایت بهداشت دهان و دندان و خدمات دندانپزشکی در بارداری را افزایش می‌دهد.  

کم خطرترین زمان برای انجام خدمات دندانپزشکی در بارداری چه زمانی است؟

مطمئن­‌ترین راه این است که کار‌های غیر ضروری مربوط به دندان را در زمان بارداری انجام نداد و بعد از تولد نوزاد نزد دندانپزشک رفت تا جنین در معرض خطر و آسیبی قرار نگیرد، اما گاهی اوقات مجبوریم کار‌های فوری و اورژانسی دندانپزشکی مثل عصب کشی و یا کشیدن دندان را در زمان بارداری انجام دهیم. از طرفی بعضی از خدمات دندانپزشکی در بارداری مانند پر کردن دندان پوسیده و یا روکش دندان( لمینت دندان و ونیر کامپوزیت و..)، باید انجام شوند تا احتمال عفونت دهان کم شود.

در واقع کم خطرترین زمان برای انجام کار‌های دندانپزشکی در زمان بارداری، سه ماهه دوم بارداری است. در سه ماهه اول بارداری، چون جنین در حال شکل گیری است، مصرف دارو‌ها و احتمال بروز عفونت روی روند رشد و تکامل اثر می‌گذارد؛ لذا به زنان باردار توصیه می‌شود در صورتی که مشکلات دهان و دندانشان اورژانسی نیست ترجیحاً در سه ماهه اول هیچ اقدامی نکنند. در سه ماهه سوم بارداری نیز، برای زن باردار دراز کشیدن روی صندلی دندانپزشکی و … سخت است. همچنین خدمات دندانپزشکی مربوط به زیبایی دندان‌ را باید بعد از زایمان انجام داد.

آیا عکس انداختن و رادیوگرافی از دندان، در دوران بارداری خطر دارد؟

طی سه ماهه اول بارداری که اندام‌های جنین تشکیل می‌شوند، باید جنین را از هر خطری دور نگه داشت. در خانم‌های باردار به دلیل وجود جنین در حال تکامل این حساسیت‌ها به مراتب بیشتر است. اما به این معنی نیست که از زنان باردار مطلقاً نباید رادیوگرافی تهیه شود. در صورتی که نیاز اساسی وجود داشته باشد(مثلا قبل از عصب کشی) تهیه رادیوگرافی در مراحل مختلف بارداری ممکن است. در واقع هر چه از ابتدای دوران بارداری دور‌تر شویم، خطرات اشعه رادیوگرافی برای جنین کمتر می‌شود با این حال در صورتی که والدین مایل به انجام رادیوگرافی نباشند، درمان اورژانسی بدون انجام رادیوگرافی تحت شرایطی هم می‌تواند صورت گیرد.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 7 مهر 1400ساعت 20:55 توسط netware | تعداد بازديد : 84 | |

در هر مرحله از پر کردن دندان ها چه اتفاقی می‌افتد؟

 همانطور که خواندید پر کردن دندان یک روش ساده دندانپزشکی است که برای ترمیم پوسیدگی دندان و پر کردن حفرات دندانی استفاده می‌شود. این پروسه به لطف استفاده از بی‌حسی موضعی نسبتاً بدون درد بوده و نسبت به سایر درمان‌های نسبتا شایع دندانپزشکی مانند روکش دندان، روت کانال تراپی یا درمان ریشه دندان( عصب کشی دندان )، جراحی دندان، ایمپلنت دندان و …. نیاز به زمان کمتری دارد.

اطلاع داشتن از مراحل این پروسه و آنچه که طی پر کردن دندان رخ می‌دهد می‌تواند برخی از اضطراب‌هایی که بیماران قبل از مراجعه به دندانپزشک احساس می‌کنند را کاهش دهد. به همین دلیل دنبال کردن توضیحات و مراحل پر کردن دندان که در ادامه آمده است می‌تواند مفید باشد.

مرحله اول: مشخص کردن محل دقیق پوسیدگی دندان

در قدم نخست دندانپزشک دندان‌های پوسیده شده شما را بررسی می‌کند. اگر بیش از یک دندان پوسیده در یک طرف دهان شما وجود داشته باشد، او می‌تواند با رضایت شما آنها را در یک جلسه ترمیم کند. طی این جلسه، دندانپزشک به شما اطلاعاتی درباره تعداد دندان‌های پوسیده و همچنین درجه و عمق پوسیدگی می‌دهد. سپس بسته به میزان پوسیدگی دندان، دندانپزشک‌تان از مواد پر کننده خاصی برای ترمیم دندان دچار پوسیدگی استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید : هزینه پر کردن دندان

مرحله دوم: بیحس کردن دندانی که دچار پوسیدگی شده است

دندانپزشک کار ترمیم دندان را با بیحس کردن دندان و بافت لثه اطراف آن شروع می‌کند. این بی‌حسی تا حد زیادی تضیمن می‌کند که فرآیند انجام شده برای شما بدون درد است. و از آنجا که بسیاری از بیماران و مراجعان از سوزن و تزریق بیحس کننده هراس دارند، معمولاً دندانپزشکان ابتدا بیحسی را با یک ژل حاوی مواد بی‌حس‌کننده آغاز می‌کنند. بعد از ژل، آن‌ها می‌توانند اقدام به تزریق بی‌حسی کنند.

مرحله سوم: پوشاندن اطراف دندان

تا بی‌حسی اعمال شود و تاثیراتش شروع شود، دندانپزشک، دندانی که قرار است از پوسیدگی خالی شده و با پر کننده ترمیم شود را با کمک یک کاور از سایر دندان‌ها و بخش‌های داخلی دهان جدا می‌کند. این کاور رابردم نام دارد و به گذاشتن آن Rubber dam placement می‌گویند.

مرحله چهارم: برداشتن پوسیدگی

با استفاده از یک هندپیس پر سرعت که توربین دندانپزشکی نامیده می‌شود، دندانپزشک ساختار دندان پوسیده و آسیب دیده را از تراش داده و حذف می‌کند. در طی این فرایند، دستیار دندانپزشک از ابزار دیگری برای ساکشن یا مکش مایع و بقایای پوسیدگی استفاده می‌کند. سپس از یک هندپیس با سرعت آهسته‌تر برای برداشت و حذف کامل پوسیدگی کمک گرفته می‌شود.

مرحله پنجم: تمیز و آماده کردن دندان برای قرار دادن مواد پر کننده

در این مرحله دندان آماده است تا مواد پر کننده را درون خود جای دهد. نحوه پر کردن دندان بسته به نوع ماده پر کننده متفاوت است. و هر ماده‌ای با تکنیک‌های خاصی جهت ترمیم دندان بکار گرفته می‌شود

مرحله ششم: پالیش کردن مواد پر کننده

در این مرحله دندانپزشک ماده پر کننده که اکنون سفت شده است را پالیش می‌کند تا هیچ لبه تیز و اضافی نداشته باشد. وجود لبه‌های اضافی یا فرو رفتگی و برجستگی‌های غیر طبیعی باعث وارد شدن آسیب به دندان‌ها و بافت‌های نرم دهانی و همچنین خود موادی می‌شود که برای پر کردن دندان استفاده می‌شود. بنابراین باید تا آنجا که ممکن است پر کننده دارای سطحی صیقلی و پالیش شده باشد.

مرحله هفتم: بررسی بایت و  آناتومی دهان و دندان

قبل از اینکه مراحل پر کردن دندان به اتمام برسد یک دندانپزشک ترمیمی خوب با دقت دندان پر شده را بررسی کرده تا مطمئن شود کاملا ظاهری طبیعی دارد و از لحاظ آناتومیکی دچار تغییر نشده باشد. سپس نحوه روی هم آمدن دندان‌ها یا اکلوژن دندانی به کمک کاغذهایی خاص با ضخامت معین که کاغذ آرتیکولاتور نامیده می‌شوند، چک می‌گردند تا اطمینان حاصل شود که ماده پرکننده هیچ تداخلی در بایت ایجاد نکرده باشد.

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 7 مهر 1400ساعت 20:52 توسط netware | تعداد بازديد : 80 | |

همه چیز درباره ایمپلنت های سوئیسی (معرفی برترین برندها)

 علاقمندان به جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت دندان خوب می‌دانند که بهترین ایمپلنت های دنیا در سوئیس ساخته می شوند. در واقع برندهای شناخته شده سوئیسی (در حوزه ساخت ایمپلنت)، جزء 10 برند مشهور جهانی هستند و کیفیت بسیار بالایی دارند. اگر شما هم به این ایمپلنت ها علاقمند هستید و درباره جایگزینی دندان از دست رفته خود با این ایمپلنت ها فکر می کنید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید تا با 6 برند مطرح ایمپلنت سوئیسی آشنا شوید.

1. ایمپلنت اشترومن (Straumanngroup)

به طور کلی در دنیای ایمپلنت ها، محصولات ساخت شرکت اشترومن شناخته شده ترین و با کیفیت ترین ها هستند. در واقع بدون اغراق تمامی ایمپلنت های ساخت این شرکت جزء کارهای عالی و رده بالا هستند. از نظر همه چیز، اشترومن جزء 3 برند مشهور و برتر دنیای ایمپلنت ها است.

2. ایمپلنت سوئیسی  (SIC)

یکی دیگر از ایمپلنت‌های جدید کشور سوئیس، ایمپلنت SIC است. این برند در ایران فروش نسبتا بالایی دارد زیرا هزینه اش مناسب است و از نظر کیفی نیز مورد تایید بهترین متخصصان ایمپلنت در ایران است.

3. ایمپلنت دندان (SPI)

اگر به دنبال یک ایمپلنت شناخته شده با قدمت بسیار زیاد هستید می توانید درباره ایمپلنت SPI با دندانپزشک خودتان صحبت کنید. این ایمپلنت توسط شرکت تومن مدیکال ساخته می شود و از نظر کیفیت جزء ایمپلنت های تاپ لول است. این برند مشابه با ایمپلنت اشترومن بوده اما هزینه اش نسبت به آن کمی پایینتر است.

SPI یک ایمپلنت اکتیو است

نکته جالبی که در خصوص این ایمپلنت وجود دارد این است که جزء ایمپلنت های اکتیو به شمار می رود به این معنی که بعد از کاشته شدنش می توان ظرف مدت 45 روز پروتز ایمپلنت که معمولا روکش دندان است را روی آن قرار داد.

4. ایمپلنت دندان بیودنتال (biodental)

از مطرح‌ترین ایمپلنت‌های دندانیِ ساخت کشور سوئیس، بیودنتال است. ایمپلنت بیودنتال یک ایمپلنت با برندی نوپا است که مانند ایمپلنت SIC قدمت چندان زیادی ندارد، اما یکی از برندهای مورد علاقه دندانپزشکان ایرانی است.

5. ایمپلنت برند ایده (Ihdeh)

نام این برند برگرفته از نام یک دندانپزشک مشهور و شناخته شده سوئیسی، دکتر ایده است. این ایمپلنت که از نظر کیفیت جزء ایمپلنت‌های رده متوسط است، هم اکنون در کشورمان نمایندگی دارد و به دلیل قیمت مناسبش طرفداران زیادی در بین هموطنانمان دارد.

6. ایمپلنت سوئیسی (TRI)

تا اینجا اغلب برندهایی که نام بردیم جزء برندهای قدیمی و تا حدی ریشه دار سوئیسی بود اما ایمپلنت TRI جزء جدیدترین برندهای این کشور است که از نظر کیفیت در حد متوسط  و هزینه ارزان تری نسبت به سایر ایمپلنت های ساخت این کشور دارد.

از نظر ظاهری، ایمپلنت سوئیسی TRI شباهت بسیار زیادی به ایمپلنت آمریکایی اسکرونت زیمر دارد. در ایران هنوز آنطور که باید و شاید این برند شناخته شده نیست و تعداد بیمارانی که با این روش دندان از دست رفته خود را جایگزین می کنند کمتر است.

بیشتر بخوانید : لمینت دندان

 

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1400ساعت 21:11 توسط netware | تعداد بازديد : 84 | |

چگونه بهترین جراح لاغری را پیدا کنم؟

 اگر شاخص توده بدنی یا BMI شما برابر با ۴۰ یا بیشتر از آن است، این یعنی احتمالا شما برای لاغر شدن نیاز به یک عمل لاغری دارید. و برای انجام این عمل، باید روی پیدا کردن بهترین جراح لاغری تمرکز کنید. در این مقاله به شما کمک خواهد شد که بهترین جراح لاغری را بر اساس معیارها و ملاک های توصیه شده انتخاب کنید.

۱. مراجعه حضوری بهترین روش برای انتخاب یک جراح لاغری خوب

اجازه دهید در همین ابتدای صفحه به یک نکته بسیار مهم در خصوص انتخاب یک پزشک متخصص لاغری اشاره کنیم. هیچ چیزی جای مراجعه حضوری به مطب جراح را نمی‌گیرد. درست است که نکات ذکر شده در این صفحه به شما کمک می کند در نهایت انتخاب بهتری داشته باشید، اما بدانید که ویزیت و مشاوره حضوری بهترین راهکار است. زمانی که شما از نزدیک با جراح صحبت می کنید اطلاعات دقیقی از او به دست می آورد. همچنین می توانید با مراجعان و بیماران دیگر آن جراح که در مطب حضور دارند درباره توانایی ها و ویژگی های مثبت و منفی او صحبت کنید تا اطلاعات بیشتری دستگیرتان شود.

۲. نظرات و تجربه بیماران

یکی از بهترین راه ها برای پیدا کردن بهترین جراح لاغری پرس و جو از بیماران و مراجعان آن جراح است. اگر جراح در شبکه های اجتماعی فعالیت دارد یا وبسایت اختصاصی دارد می توانید به بخش نظرات مراجعان و بیماران مراجعه کنید تا نظرات آن ها را ببینید. اگر بتوانید تعدادی از بیمارانش را پیدا کنید که نور علی نور است. زیرا می توانید هم نتایج را از نزدیک ببینید و هم بازخورد واقعی از بیمار دریافت کنید.

۳. نتایج قبل و بعد از عمل

هیچ چیز اندازه یک عکس نمی تواند به شما در پیدا کردن بهترین جراح چاقی کمک کند. تنها کافیست عکس های قبل و بعد بیماران را ببینید تا ببینید که این جراح چه قدر در کارش موفق بوده. هرچه شمار بیماران و عکس های قبل و بعد بیشتر بود، قطعا می تواند به عنوان بهترین روی آن جراح حساب کرد.

4 تعداد بیماران و شمار عمل هایی که انجام شده

بجز دروس آکادمیک و دوره های تخصصی گذرانده شده، مهمترین چیزی که می تواند باعث شود یک جراح بهترین شود، تعداد عمل بالای موفق و کسب تجربه فراوان است. این جراح به ازای هر بیمار و به ازای هر عمل، تجربه زیادی اندوخته، با مشکلات زیادی مواجه شده و راه حل کنترل و مدیریت شرایط را بیشتر یاد میگیرد. اگر پزشک جراحی تعداد زیادی عمل انجام داده که اکثر آن ها موفق بوده اند دست دست نکنید و به مطب او مراجعه کنید.

5.دسترسی به جراح

نحوه دسترسی به بهترین جراح چاقی را فراموش نکنید. بهترین جراحان معمولا سعی می کنند هم در فضای مجازی و هم در مطب خود به راحتی در دسترس بیماران خود باشند. اگر جراح وبسایت داشته باشد و در شبکه های اجتماعی فعال باشد، نشان دهنده این است که به بیماران خود اهمیت می دهد و از هر بستری برای آگاهی بخشی به بیماران خود استفاده می کند

بیشتر بخوانید : محاسبه bmi

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 31 شهريور 1400ساعت 21:09 توسط netware | تعداد بازديد : 90 | |

دلیل کشیدن دندان عقل برای ارتودنسی دندان چیست؟

 اگر درباره ارتودنسی دندان پرس‌و‌جو کرده باشید احتمالا تاکنون درباره کشیدن دندان در ارتودنسی نیز چیزهایی به گوش‌تان خورده است. معمولا زمانی که صحبت از کشیدن دندان برای ارتودنسی به میان می‌آید منظور (دندان عقل) و (دندان نیش) است. هرچند که بسته به نیاز و تشخیص متخصص ارتودنسی، ممکن است هر دندانی کشیده شود. ما در این مقاله به صورت اختصاصی به بررسی چرایی کشیدن دندان عقل برای ارتودنسی می‌پردازیم. اگر کنجکاو هستید که علت و نحوه انجام این‌کار چیست یا دکتر ارتودنسی به شما توصیه کرده که این دندان را بکشید، حتما این مقاله را بخوانید

دندان عقل کدام است و چه موقعیتی در فک دارد؟

قبل از اینکه بخواهید درباره کشیدن دندان عقل برای ارتودنسی چیزی بخوانید ابتدا باید با این دندان و موقعیتش در فک آشنا شوید. دندان عقل نوعی دندان مولر یا مولار (Molar) است که آخرین دندان در هر قوس فکی است. خود دندان‌های مولر که به آن‌ها دندان آسیاب یا آسیا گفته می‌شود، 12 عدد هستند و در هر فک 6 عدد از این مولرها (سه عدد در طرف چپ و سه عدد در طرف راست) وجود دارد که جزء دندان‌های خلفی به شمار می‌روند.

دندان عقل نهفته چیست؟

هانطور که در بخش قبل خواندید همه افراد دندان مولر سوم بیرون آمده ندارند. زمانی که به هر علتی این دندان‌ها در داخل لثه گیر کنند به آن ها دندان نهفته می‌گویند. زمانی که دندان مولر سوم زیر لثه به دام افتاده باشد می‌گویند دندان عقل نهفته است.

دلیل اهمیت دندان عقل نهفته در ارتودنسی چیست؟

ارتودنسی دندان، علم منظم کردن دندان‌ها، برطرف کردن نامرتبی، شلوغی و ناهماهنگی های دندانی-فکی است. هر عاملی که باعث بر هم خوردن نظم دندان‌ها شود توسط یک متخصص ارتودنسی برطرف می‌شود.

زمانی که فضای کافی برای رویش دندان‌ها وجود نداشته باشد و یا دندانی نهفته بماند، نظم دندان‌ها به هم می‌ریزد. یک دندان نهفته به وضوح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به دندان‌های مجاور و کج‌تر شدن آن‌ها شود. در نتیجه کشیدن دندان عقل در ارتودنسی یک مساله مهم و قابل بحث است.

دلیل اهمیت کشیدن دندان عقل در ارتودنسی چیست؟

برخی از متخصصان ارتودنسی معتقدند که بهتر است دندان‌های آسیای سوم قبل از شروع درمان ارتودنسی برداشته شود. اما برخی دیگر معتقدند که این دندان‌ها تاثیر چندانی روی پروسه درمان و یا حتی روی دستگاه‌های ارتودنسی ثابت و متحرک ندارند. بسته به وضعیت فک شما و نظر متخصص ارتودنسی‌تان، این امکان وجود دارد که اصلا نیازی به کشیدن دندان عقل نهفته برای ارتودنسی نداشته باشید و همزمان دستگاه های ارتودنسی نصب شوند.

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 31 شهريور 1400ساعت 21:06 توسط netware | تعداد بازديد : 75 | |

هزینه و قیمت روکش دندان در سال 1400 چقدر است؟

 در جدول زیر جدیدترین قیمت های روکش دندان رو درج کردیم که البته سعی می کنیم به مرور زمان به روزرسانی کنیم. تا اونجا که ممکنه سعی می کنیم دقیق قیمت درج کنیم. اما متاسفانه قیمتا یک محدوده نسبتا زیادی داره و ما مجبوریم که حداقل و حداکثر بگیم. هرچند که شاید حداکثر قیمت روکش دندان حتی بیشتر از چیزی باشه که ما درج کردیم.

قیمت روکش دندان فلز سرامیک در سال 1400

هزینه روکش دندان پی‌ ‌اف ام یا فلز سرامیک در سال 1400 همراه با هزینه لابراتوار       2 میلیون به بالا

روکش هایی که تحت عنوان PFM یا به زبان خودمان پی اف ام شناخته می شوند، از رایج ترین و پراستفاده ترین تاج دندان یا روکش های دندانپزشکی هستند که طرفداران زیادی نیز دارند. این روکش ها ترکیبی از سرامیک و فلز هستند. بخش خارجی این روکش ها چینی یا پرسلین (همان سرامیکی) است که همرنگ دندان هاست و بخش داخلی آن نیز از جنس فلز است که استحکام زیادی به آن می بخشد. قیمت روکش دندان پی ام اف تقریبا مشابه قیمت روکش دندان کامپوزیت ونیر است.

بیشتر بخوانید : قیمت ایمپلنت دندان

هزینه روکش دندان تمام سرامیک در سال 99

هزینه روکش تمام سرامیک به همراه هزینه لابراتوار آپدیت شد          2.5 میلیون به بالا

همانطور که از نامشان پیداست روکش دندان فول سرامیک تماما از جنس سرامیک هستند و در ساختار آن ها فلز یا ماده دیگری وجود ندارد. اگر بخواهیم کمی حرفه ای تر در این خصوص صحبت کنیم باید بگوییم که این روکش دندون معمولا از جنس پرسلین است.

ظاهر طبیعی این روکش ها باعث شده که افرادی که شیفته ظاهر طبیعی دندان هستند رو به سوی نصب این روکش ها بیاورند. اما به نسبت روکش های پی ام اف استحکام کمتری دارند زیرا فلز در ساختار آن ها بکار نرفته. برای اتصال این روکش باید ضخامت نسبتا زیادی از دندون را تراشید. قیمت این روکش دندان نسبتا بالا است زیرا شباهت بسیار زیادی به دندان واقعی خودتان دارد.

روکش لامینیت یا لمینت دندان

هزینه روکش دندان در سال 1400 لامینیت همراه با هزینه لابراتوار     3 میلیون به بالا

لمینت ها این روزها بسیار شناخته شده و البته پر استفاده هستند. لمینت دندان در اصل روکش دندان نیستند بلکه نوعی ونیر دندان هستند. اما چون برخی فکر میکنند که لمینت روکش است ما تنها قیمت آن ررا به صورت یک محدوده درج کرده ایم. از این ونیرها برای طراحی یا اصطلاح طرح لبخند استفاده میشود.

لمینت ها بخش جلویی دندان ها را می پوشانند و کاری به سطح پشتی آن ها ندارند. معمولا از این روکش ها برایی پشتیبانی و تغییرات ظاهری جلوی دهان استفاده میشود. قیمت لمینت دندان در مقایسه با سایر روکش ها بیشتر و هم‌رده زیرکونیا است.

هزینه روکش طلا 1400

هزینه روکش دندان طلا در سال 1400 – تا – تومان

روکش طلا یک روکش تمام فلز است که معمولا هر کسی دندان هایش را با طلا روکش نمیکند. سابق بر این تعداد زیادی از کلینیک های ترمیمی و زیبایی دندان اقدام به نصب روکش دندان طلا میکردند اما اکنون به دلیل قیمت بالای طلا و صعود قیمت طلا کمتر کسی میتواند روکش طلا انجام دهد. برای همین هزینه آن را درج نکردیم. ولی هزینه آن نه تنها به وزن آن وابسته است که هزینه لابراتوار شامل طراحی و ساخت روکش مخصوص شما را نیز باید حساب کنید.

منبع: دندانه

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 31 شهريور 1400ساعت 20:57 توسط netware | تعداد بازديد : 82 | |

چه کسانی نباید دندان های خود را بلیچ کنند؟

 

بلیچینگ دندان چیست؟

بلیچینگ یا (bleaching) چندین معنای نزدیک به هم دارد. مثلاً در فرهنگ لغت کمبریج آمده که بلیچینگ به معنای زدودن رنگ از چیزی یا روشن‌تر کردن چیزی به واسطه روش‌ها و مواد شیمایی است. یا در فرهنگ لغت مریام وبستر تعریفی که از بلیچینگ شده به این شکل است که حتی تغییر رنگ یک چیزی مثل پارچه در اثر نور آفتاب بلیچ در نظر گرفته می‌شود. همچنین سفید کردن و یا زدودن رنگ و لکه نیز در این تعریف می‌گنجد.

با این تفاسیر، احتمالاً متوجه شدید که بلیچینگ دندان نوعی روش سفید کردن دندان ها یا زدودن رنگ‌های غیر طبیعی از آن‌ها است. مشخصاً زمانی که این اصطلاح استفاده می‌شود منظور سفید کردن دندان ها با روش‌ها یا مواد شیمیایی مانند هیدروژن پراکسید یا کارباماید پراکسید است که در ادامه درباره آن ها توضیحات بیشتری خواهید خواند.

داشتن هر کدام از شرایط زیر می‌تواند شما را برای همیشه یا دست کم برای مدت کوتاهی از انجام درمان سفید کردن تخصصی دندان ها باز دارد:

داشتن انتظاراتِ بیش از حد از این درمان (چون نمی‌توان بیش از حد دندان‌ها را سفید کرد. بیمارانی که چنین انتظاراتی دارند می‌توانند درمان‌های دیگری مانند لمینت دندان یا ونیر کامپوزیت دندان را تجربه کنند)

وجود پوسیدگی‌های دندانی که درمان نشده و یا بسیار شدید هستند. تا ترمیم این پوسیدگی امکان انجام درمان بلیچینگ دندان وجود ندارد.

خانم هایی که در دوران بارداری یا شیردهی قرار دارند بنا به ملاحظات ایمنی و سلامتی جنین و نوزاد خود امکان انجام این درمان را ندارند

وجود حساسیت دندانی به دنبال تحلیل لثه و مینای دندان می تواند مانعی بزرگ برای انجام بلیچینگ باشد زیرا مواد سفید کننده می توانند شدت حساسیت را بیشتر کنند.

هرگونه ترک خوردگی، شکستگی و لب پر شدگی دندان ها

داشتن ترمیم های دندانپزشکی شامل لمینت دندان، ونیر کامپوزیت و روکش دندان در جلوی دهان نیز مانع انجام درمان می شود. زیرا موا سفید کننده دندان تاثیری بر روی رنگ این ترمیم ها ندارد.

افراد سالخورده ای که ریشه دندان هایشان نمایان شده. (زیرا مواد بلیچینگ دندان بر روی ریشه دندان به اندازه تاج تاثیر نمی‌گذارند)

داشتن بیماری لثه (التهاب، تورم، عفونت، خونریزی و …)

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 31 شهريور 1400ساعت 20:54 توسط netware | تعداد بازديد : 69 | |

قیمت بلیچینگ دندان در سال 1400 با سایر روش های سفید کردن دندان

 هرچند که بهترین روش سفید کردن دندان ها انجام بلیچینگ در مطب و سپس در منزل است، اما می توان با روش های دیگری نیز دندان ها را سفید کرد. مواد و محصولات دندانپزشکی خاصی وجود دارند که در آن ها عوامل سفید کننده مانند پراکسید هیدروژن با غلظت 3 درصد وجود دارد. این ها هزینه بسیار کمی دارند و در کوتاه مدت می توانند به سفید شدن دندان هایتان کمک کنند.

هزینه بلیچینگ دندان با این روش ها متغییر است و می تواند محدوده از 20 هزار تومان تا بیش از 1 میلیون تومان داشته باشد.

به عنوان مثال هزینه سفید کردن دندان ها با کمک خمیر دندان های سفید کننده می تواند به طور میانگین برای خمیر دندان های ایرانی 30 هزارتومان و برای خمیر دندان های خارجی 200 هزارتومان باشد.

همچنین برای نوارهای سفید کننده همین هزینه می تواند بالاتر از 500 هزار تومان باشد.

بیشتر بخوانید : لمینت دندان

پاسخ به سوالات رایج درباره هزینه سفید کردن دندان ها

سفید کردن دندان ها در مطب چقدر دوام دارد؟

با کمک روش های نوین بلیچینگ در مطب، امروزه می توان انتظار داشت که ماندگاری نتایج سفید کنندگی دندان ها تا 6 ماه و حتی در برخی موارد تا 1 سال دوام داشته باشد.

هزینه کیت سفید کننده دندان در سال 1400 چقدر است؟

اگر کیت را از فروشگاه های عرضه کننده محصولات دندانپزشکی بخرید هزینه ها از 600 هزارتومان شروع می شود. اما اگر قالب و ماده بلیچینگ را دکتر دندانپزشک به شما داده باشد احتمالا برای هر فک بالای 1 میلیون تومان باید بپردازید.

قیمت بلیچینگ دندان با لیزر چقدر است؟

هزینه سفید کردن دندان ها در مطب با کمک لیزر دیود در همان محدوده ای قرار دارد که داخل مقاله عنوان شده است.

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 31 شهريور 1400ساعت 20:50 توسط netware | تعداد بازديد : 69 | |

بهترین جراح لاغری کیست؟

 اگر شاخص توده بدنی یا BMI شما بالای ۴۰ است شما برای لاغر شدن نیاز به یک عمل لاغری دارید و برای انجام این عمل باید روی پیدا کردن بهترین جراح لاغری تمرکز کنید. در این مقاله به شما کمک خواهد شد که بهترین جراح لاغری را بر اساس معیارها و ملاک های توصیه شده انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید : محاسبه bmi

چگونه بهترین جراح لاغری را پیدا کنم؟

برخی از ملاک هایی که می توانند به شما در پیدا کردن یک پزشک و جراح متخصص چاقی کمک کند عبارتند از:

نظرات و تجربه بیماران

یکی از بهترین راه ها برای پیدا کردن بهترین جراح لاغری پرس و جو از بیماران و مراجعان آن جراح است. اگر جراح در شبکه های اجتماعی فعالیت دارد یا وبسایت اختصاصی دارد می توانید به بخش نظرات مراجعان و بیماران مراجعه کنید تا نظرات آن ها را ببینید. اگر بتوانید تعدادی از بیمارانش را پیدا کنید که نور علی نور است. زیرا می توانید هم نتایج را از نزدیک ببینید و هم بازخورد واقعی از بیمار دریافت کنید.

تسلط بر همه روش های جراحی لاغری

به طور کلی، جراحی لاغری یک روش نسبتاً بی خطر است و بیشتر بیمارانی که این عمل را انجام داده اند بدون عارضه و با درصد موفقیت بالا توانسته اند چاقی خود را درمان کنند. دو روش متداول و پرطرفدار جراحی چاقی که بیشتر از همه مورد استقبال بیماران قرار گرفته اند عمل اسلیو معده و بای پس معده هستند.

بهترین جراح لاغری نه تنها باید به این دو روش محبوب(عمل اسلیو معده ) تسلط کامل داشته  باشد، بلکه باید به تمام روش ها و تکنیک های محتلف جراحی چاقی مسلط باشد. تا بتواند بسته به شرایط بیمار و پیچیدگی های عمل، بهترین روش را برای درمان چاقی بکار ببرد. سایر روش های شناخته شده ای که یک جراح لاغری خوب باید بتواند برای بیماران خود انجام دهد عبارتند از:

بای پس روده

پلیسه معده

مینی بای پس معده

ساسی بای پس

باندینگ معده

بالون

و …

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 30 شهريور 1400ساعت 21:05 توسط netware | تعداد بازديد : 72 | |

انواع ارتودنسی سرامیکی

 

براکت شفاف

اگر شخصی را دیدی که براکت شفاف داشت شک نکنید که جنس براکتهایش یا از پی کربنات (پلاستیک) است یا از سرامیک. یکی از مزایای استفاده از براکت های سرامیکی شفاف , در مقایسه با براکت های پلاستیکی، مقاوت بالا و عدم لکه پذیری است. اگر دندان های سفیدی دارید یا به تازگی آن ها را با روشی مثل بلیچینگ سفید کرده اید استفاده از بریس شفاف سرامیکی بهریتن گزینه برای صاف کردن دندان هایتان است. هرچند که این بریس ها لکه دار نمیشوند اما باید مراقب خورد و خوراک خود باشید و مخصوصا موادی که از خود رنگ بر جا میگذارند را مصرف نکنید.

 رنگی

بریس های سرامیکی همیشه به رنگ شفاف یا همرنگ دندان نیستند. ما میتوانیم به این بریس ها اتصالات رنگی اضافه کنیم که زیبایی آن ها را چند برابر کنیم. این براکت ها بیشتر برای نوجوانان و جوانان در نظر گرفته میشود.

نکته:

بیشتر افرادی که برای صاف کردن دندان های خود رو به براکت سرامیکی می آورند دوست ندارند که دستگاه های ارتودنسی‌شان توسط دیگران  قابل مشاهده باشد. بنابراین براکت سرامیکی رنگی برای این اشخاص توصیه نمیشود.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی متحرک

نحوه نگهداری و مراقبت از بریس سرامیکی

دقیقا مشابه بیمارانی که از بریس و براکت فلزی استفاده میکنند شما هم باید هوای براکت های سرامیکی خود را داشته باشید. اگر به درستی از براکت های سرامیکی ارتودنسی مراقبت نکنید به مرور زمان کارایی خود را ازددست داده یا آسیب میبینند. برای این منظور حتما به نکات و توصیه های زیر در خصوص نگهداری از بریس سرامیکی خود توجه کنید:

سعی کنید مصرف نوشیدنی هایی مثل قهوه یا نوشابه های گاز دار و شیرین را به حداقل برسانید. و اگر نتوانستید جلوی خود را بگیرید حتما بعد از نوشیدن این مایعات دهان، دندان ها و بریس های خود را با دقت بشویید و تمیز کنید.

دور غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارند را خط بکشید.

غذاهایی که به راحتی به دندان ها و بریس ها میچسبد را مصرف نکنید. (مثلا تنقلات که خود به خود به دندان میچسبند)

لقمه های کوچک بردارید و بی پروا آن ها را نجوید.

خلاصه و مختصر

بریس سرامیکی یکی از دستگاه های ارتودنسی ثابت است که به صاف شدن دندان های شما کمک میکند. اغلب استفاده کنندگان این بریس ها معمولا بزرگسالان هستند که تمایلی به استفاده از بریس فلزی ندارند. طول مدت درمان بسته به شرایط شخص و شدت مشکلش میتواند بین 18 ماه تا 3 سال طول بکشد. اگر شما دندان های ناصافی دارید و دوست ندارید از ارتودنسی ثابت با براکت فلزی استفاده کنید حتما درباره ارتودنسی سرامیکی فکر کنید.

منبع : سایت دکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 30 شهريور 1400ساعت 21:02 توسط netware | تعداد بازديد : 91 | |


صفحه قبل 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 صفحه بعد