تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تکتا

تکتا

takta

آیا ارتودنسی دندان های ایمپلنت شده امکان پذیر است؟

 پاسخ دکتر کامیار خضری بهترین متخصص ارتودنسی در کرج به این سوال :

ایمپلنت دندان یکی از موثرترین راه ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است که به بسیاری از بزرگسالان کمک می کند تا لبخندی کامل داشته باشند. حال اگر بیمار بخواهد پس از ایمپلنت؛ دندان هایش را صاف و مرتب کند چه می شودا؟ آیا ارتودنسی دندان های ایمپلنت شده ممکن است؟

در واقع در برخی موارد ارتودنسی با وجود دندان های ایمپلنت شده کاملا میسر است زیرا این دو درمان در یکدیگر خلل ایجاد نخواهند کرد. مسئله این است که بریس های ارتودنسی قادر به حرکت دادن دندان ایمپلنت شده نیستند زیرا تیتانیوم ایمپلنت به استخوان فک جوش خورده است. بر خلاف دندان های طبیعی که توسط بافت های گوشتی پریودنتال حمایت می شوند، ایمپلنت ها مستقیما در فک مستقر شده اند، به همین دلیل بریس ها نمی توانند آنها را حرکت دهند.

ارتودنسی قبل از ایمپلنت

در صورتی که هم به ارتودنسی و هم به ایمپلنت نیاز دارید، بهتر است قبل از ایمپلنت، دندان هایتان را ارتودنسی کنید. زیرا همانطور که قبل تر گفته شد، ایمپلنت ها نمی توانند مانند دندان طبیعی حرکت کنند.

بسیاری از بیماران به منظور ایجاد فضای کافی برای ایمپلنت و حرکت ریشه های دندان های مجاور به جای صحیحشان به درمان ارتودنسی قبل از ایمپلنت نیاز دارند.

ارتودنسی پس از ایمپلنت

با اینکه ارتودنسی دندان ها قبل از ایمپلنت منطقی تر به نظر می آید، اما اگر دندان های اطراف ایمپلنت، جزء  اهداف ارتودنسی نیستند، می توان پس از ایمپلنت نیز درمان ارتودنسی را انجام داد. به علاوه، اگر دندان ایمپلنت شده باید به عنوان نقطه اتکا برای تقسیم فشار بین دندان های دیگر استفاده شود، بیمار باید قبل از ارتودنسی، درمان ایمپلنت را انجام داده باشد.

با بالا رفتن سن، دندان ها بیشتر به سمت جلوی دهان منحرف شده و موجب شلوغی لبخند و برگشت ارتودنسی می شوند. این ممکن است به مرور زمان موجب لق شدن ایمپلنت شود. اگر ایمپلنت در مقایسه با سایر دندان ها، در موقعیت درستی نصب شده باشد، بریس های ارتودنسی می توانند برای حرکت دادن دندان های دیگر مورد استفاده قرار گیرند.

اگر ایمپلنت در موقعیت صحیحی قرار نگرفته باشد، پس از اتمام ارتودنسی و صاف شدن دندان ها، از جای خود در خواهد آمد. در این موارد باید تصمیم گیری کنید. شما هم می توانید انتخاب کنید که لبخندی نازیبا داشته باشید، و هم می توانید پس از اتمام ارتودنسی، دوباره ایمپلنت را انجام دهید.

بیشتر بخوانید :

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 مهر 1400ساعت 21:01 توسط netware | تعداد بازديد : 75 | |

چگونه یک دندانپزشک ترمیمی خوب پیدا کنیم؟

 معیارهای بی‌شماری وجود دارد که می‌توانید با در نظر گرفتن آن ها اقدام به پیدا کردن یک دندانپزشک زیبایی دندان کنید. برخی از مراجعین برای پیدا کردن دندانپزشک مد نظرشان تنها هزینه‌ها را در نظر می‌گیرند و متخصصی را پیدا می‌کنند که حداقلِ هزینه را از آن‌ها دریافت کند اما احتیاط کنید! زیرا معیارهای زیادی برای انتخاب یک دندانپزشک ترمیمی خوب وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد. چرا؟

معیارهای انتخاب یک متخصص و دندانپزشک ترمیمی خوب

از تجربه دیگران استفاده کنید

به دلیل استقبال گسترده مردم از دندانپزشکی زیبایی و ترمیم دندان این روزها اغلب افراد با انواع پروسه‌های زیبایی دندان مانند لمینت دندان، بلیچینگ دندان، جراحی زیبایی لثه و … آشنا هستند و چه بسا دست کم یکی از این پروسه‌ها را انجام داده باشند. از تجربه این افراد استفاده کنید و ببینید که آیا متخصص آن‌ها یک دندانپزشک ترمیمی خوب بوده یا خیر.

تخصص و اعتبار دندانپزشک را در نظر بگیرید

به یاد داشته باشید، هر دندانپزشکی حتی یک متخصص ارتودنسی دندان می‌تواند خود را یک دندانپزشک ترمیمی خوب بنامد. یعنی پروسه‌های ترمیم و زیبایی دندان را هر دندانپزشکی می‌تواند انجام دهد اما هر کسی که پروسه‌های زیبایی دندان انجام می‌دهد لزوما بهترین و قابل اعتماد نیست. دندانپزشکی که چندین سال تجربه موفق دندانپزشکی زیبایی و ترمیم دندان را دارد یا دوره‌های تخصصی آن را گذرانده است می‌تواند گزینه بهتری برای مراجعه کردن باشد. این متخصصان در پروسه ها و امورات زیر تجربه، مهارت و تخصصی کافی دارند:

نصب انواع روکش دندان

نصب انواع ونیر دندان شامل لمینت دندان، ونیر کامپوزیت و

ترمیم درجات مختلف پوسیدگی دندان به بهترین شکل ممکن با بهترین مواد

انجام بلیچینگ دندان با همه روش های موجود

اسکیلینگ جرم گیری دندان

روت پلنینگ

نصب ایمپلنت دندان، بریج، دندان مصنوعی (مشترک با متخصص پرستودنتولوژیست)

تراشیدن دندان یا اناملوپلاستی

پالیش دندان

و ….

به‌روز بودن دندانپزشک را بررسی کنید

دنیای پزشکی و دندانپزشکی بسیار پویا است و هر روز یافته‌های پژوهش‌ها و تحقیفات مختلف بر میزان اطلاعات علمی این رشته‌ها اضافه می‌کند. بنابراین پزشک یا دندانپزشکی که علاوه بر تحصیلات آکادمیک خود همواره به دنبال تحقیق و پژوهش یا دنبال کردن تازه‌های رشته خودش است می‌تواند تفاوت زیادی در نحوه  درمان ایجاد کند. اگر متخصصی که به او مراجعه می‌کنید این‌گونه باشد، می‌توانید او را یک دندانپزشک ترمیمی خوب بدانید.

از میزان تجربه و سابقه کاری دندانپزشک مطلع شوید

علاوه بر آموزش‌های آکادمیک، مهارت و تجربه دندانپزشک زیبایی و ترمیم دندان بسیار مهم است. از آنجا که انجام پروسه‌های ترمیم دندان می‌تواند روی زیبایی لبخند و چهره شما تاثیر بگذارد، بنابراین باید با نهایت دقت و توجه انجام داده شود. هرچه تجربه دندانپزشک بیشتر باشد و تعداد دندان‌هایی که ترمیم کرده زیاد باشد، قطعا می‌توانید با اطمینان زیر دست او قرار گرفته و یک ترمیم خوب داشته باشید. یک متخصص ترمیمی دندان که تلاش می‌کند در زمینه خود بهترین باشد، حجم قابل توجهی از بیماران را برای درمان‌های زیبایی و ترمیمی دندان مشاهده می‌کند.

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 مهر 1400ساعت 20:58 توسط netware | تعداد بازديد : 75 | |

منظور از استخوان دندان چیست؟

 در این مقاله سعی کرده ایم تمام آنچه که باید درباره پیوند استخوان دندان بدانید را توضیح دهیم. محتوا به صورت مفصل نوشته شده و به اغلب سوالاتی که در ذهن شما شکل گرفته نیز پاسخ داده شده است. چنانچه بعد از خواندن این مقاله به ویژه در خصوص ارتباط بین این عمل با جراحی کاشت ایمپلنت دندان سوالی داشتید حتما با ما در میان بگذارید تا متخصصان و جراحان ما به سوالات شما در اسرع وقت پاسخ دهند.

قبل از اینکه وارد بحث پیوند استخوان دندان شویم، اجازه دهید توضیحاتی درباره استخوان دندان بدهیم و ببینم که منظور از این استخوان چیست. همانطور که می‌دانید دندان ها، روی استخوان فک قرار گرفته اند. آنها به واسطه ساختارهایی به فک متصل و ثابت می شوند. در واقع هر دندان درون حفره ای کوچکی از استخوان فک قرار دارد. به حفره استخوانی که دندان یا بهتر بگوییم ریشه دندان را در جای خود ثابت نگاه داشته استخوان آلوئولار گفته می شود.

تا زمانی که دندان در داخل فک است، این استخوان بسیار مقاوم بوده و حتی اگر دچار تحلیل شود، به واسطه فرآیندهای استخوان سازی دوباره بازسازی می شود. اما وقتی دندان کشیده شود یا از بین برود، به مرور زمان استخوان نگهدارنده ریشه دندان نیز تحلیل می رود. یعنی آن استخوانی که قبلا دندان را ثابت نگاه میداشت اکنون کم کم تحلیل رفته و کوچکتر می شود.

بیشتر بخوانید :

پیوند استخوان دندان چیست؟

البته استخوان دندان به این زودی ها و به این سادگی ها دچار تحلیل نمی شود. بلکه به مرور زمان و پس از ماه ها یا سال ها این اتفاق رخ می دهد. هرچه توده استخوانی بیشتر تحلیل برود، مشکلاتی از قبیل پوکی استخوان فک، ناهمواری در قوس فکی، برهم خوردن تقارن صورت و … بیشتر نمود پیدا می کنند. بنابراین برای پیشگیری از این مساله در برخی افراد، پیوند استخوان دندان انجام می دهند تا به تقویت استخوان فک کمک شود.

در واقع پیوند استخوان دندان یا (dental bone graft) روشی است که برای افزایش تراکم استخوانی، در قسمتی از فک که استخوان در آنجا دچار تحلیل شده و یا در جایی که نیاز به حمایت اضافی دارد انجام می شود. استخوان یا پودر استخوانی که قرار است به فک پیوند بخورد ممکن است از جاهای دیگر بدن گرفته شود و با عمل جراحی به استخوان موجود در فک جوش بخورد. همچنین گاهی اوقات، از مواد استخوانی مصنوعی برای اینکار استفاده می شود.

عمل پیوند استخوان دندان چگونه انجام می شود؟

روشها و تکنیک‌های متعددی برای انجام عمل پیوند استخوان دندان وجود دارد اما جراحان معمولا مراحل مشابه و یکسانی برای این عمل طی می کنند. دندانپزشک یا جراح دهان ابتدا برشی را لثه واستخوان فک ایجاد کرده و مواد استخوانی (مثل پودر استخوان یا تکه های استخوانی) را به فک پیوند زده یا متصل می کند.

همانطور که در مقدمه هم گفته شد، استخوان هایی که برای پیوند زدن استفاده می شوند معمولا از ناحیه لگن، درشت نی یا پشت فک گرفته می شوند. علت استفاده از این استخوان ها این است که حمایت استخوانی در فک را افزایش می دهند و باعث بهبود سریعتر و تشکیل بهتر استخوان جدید می شوند.

انواع پیوندهای بکار رفته برای پشتیبانی از استخوان فک کدامند؟

اتوگرفت (Autografts): یعنی استخوان هایی که از بدن خود انسان گرفته می شود.

آلوگرافت (Allografts): استخوان هایی که از افراد دیگر است.

گزنوگرفت (Xenografts): این ها استخوان های حیوانی هستند.

آلوپلاست (Alloplasts): این پیوندهای استخوانی با مواد مصنوعی مانند فسفات کلسیم یا سدیم فسفوسیلیکات کلسیم ساخته شده اند.

منبع :دندانپزشکی شبانه روزی تاج

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 مهر 1400ساعت 20:55 توسط netware | تعداد بازديد : 73 | |

دقیقا چه کسانی نیاز به پیوند استخوان دندان دارند؟

 لازم است بدانید که روند تحلیل استخوان فک بعد از کشیدن دندان طبیعی است و تقریباً در همه افراد با افزایش سن رخ می‌دهد. پیوند استخوان نیز لزوماً قرار نیست برای همه افراد انجام شود، اما در 3 گروه از افراد این عمل معمولا انجام می شود. در ادامه درباره این 3 گروهی که ممکن است نیاز به پیوند استخوان دندان داشته باشند توضیحات بیشتری خواهیم داد. با دقت هر 3 مورد را بخوانید تا ببیند شما به چه دلیل ممکن است به عمل پیوند استخوان نیاز داشته باشید.

گروه اول: افرادی که کاندید عمل جراحی کاشت ایمپلنت هستند

افرادی که کاندید جراحی کاشت ایمپلنت هستند بیشتر از دیگران ممکن است به عمل پیوند استخوان نیاز داشته باشند. اگر شخصی بخواهد ایمپنلنت بکار و مدت زمان زیادی از کشیده شدن دندان یا دندان هایش گذشته باشد معمولا باید این عمل را انجام دهد.

چرا قبل از کاشت ایمپلنت دندان باید پیوند استخوان دندان انجام داد؟

تمام افرادی که میخواهند ایمپلنت بکارند نیازی به این عمل ندارند. مثلا افرادی که بلافاصله دندان میکشند و جراحی برایشان انجام می شود  معمولا نیازی به پیوند ندارند. حتی اغلب افرادی که چند ماه پیش دندان کشیده اند عملی برای حمایت و پشتیبانی استخوان انجام نمی دهند. بیشتر آن دسته از افرادی که سال هاست دندانی از دست داده اند و میخواهند با ایمپلنت جای آن را پر کنند پیوند در نظر گرفته می شود.

گروه دوم: افرادی که دچار تحلیل لثه شده اند

گاهی اوقات ممکن است شخصی دچار بیماری لثه شده باشد و مدت ها بدون درمان آن را به حال خود رها کرده باشد. متاسفانه عدم درمان بیماری لثه می تواند ابتدا بافت لثه را از بین ببرد و در نهایت عفونتی ایجاد شده به استخوان نگهدارنده دندان نیز سرایت می کند. در چنین شرایطی ممکن است استخوان آسیب ببیند و یا تحلیل برود.

برای جبران آسیب دیدگی استخوان به دنبال بیماری لثه یکی از درمان های موجود پیوند استخوان دندان است. اگر این عمل انجام نشود امکان لق شدن و افتادن دندان وجود دارد.

گروه سوم: افرادی که دچار تحلیل شدید استخوان هستند

افرادی که به دلیل تروما، وارد شدن ضربه و در اثر تصادفات دچار آسیب دیدگی استخوان فک و مشخصاً استخوان نگهدارنده دندان شده اند ممکن است نیاز به پیوند استخوان دندان داشته باشند. همچنین افرادی که به دلیل پوکی استخوان یا برخی بیماری های خاص با کاهش توده استخوانی روبرو می شوند کاندید خوبی برای عمل پیوند استخوان دندان هستند.

بیشتر بخوانید : قیمت ایمپلنت دندان

چطور خود را برای انجام جراحی پیوند استخوان آماده کنیم؟

اگر فکر می‌کنید جزء یکی از 3 گروه نامبرده هستید باید خود را برای عمل آماده کنید. در ابتدا بهتر است یک کلینیک دندانپزشکی خوب یا دست کم یک جراح دهان و دندان که سابقه و مهارت بالایی دارد را پیدا کنید.

بعد از معاینات و آزمایشات لازم، موارد زیر را دنبال کنید تا خود را برای عمل آماده کنید

بسته به نوع بیهوشی که در طول عمل پیوند استخوان دندان دریافت می کنید، 8 تا 12 ساعت قبل از عمل، از خوردن یا نوشیدن هر چیزی خودداری کنید.

نام هرگونه دارویی که در حال حاظر یا اخیرا مصرف می کنید را به دندانپزشک خود بگویید. مخصوصا اگر داروهایی که در حال مصرف آن ها هستید از ماهیت رقیق کنندگی خون دارند حتما و حتما به جراح خود اعلام کنید.

از چند روز پیش از شروع عمل استعمال دخانیات و نوشیدن الکل خودداری کنید

یک نفر از دوستان را به عنوان همراه در کنار خود داشته باشید

مقدمات پس از عمل را برای خود فراهم کنید

بیشتر بخوانید :

لمینت دندان چیست ؟

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 مهر 1400ساعت 20:50 توسط netware | تعداد بازديد : 77 | |

۴ روش پیشگیری از ریزش مو بعد از عمل جراحی اسلیو

 در این مقاله ۴ روش ساده پیشگیری از ریزش مو بعد از اعمالی مثل عمل اسلیو معده و بای پس معده ذکر شده اند. با دنبال کردن این ۴ مورد، دیگر بعد از عمل با ریزش مو مواجه نمیشوید و یا این ریزش کاهش میابد.

۱- پروتئین، پروتئن و پروتئین!

پروتئین یک ماده بسیار مغذی و بسیار کاربردی برای بدن ما است. این ماده فوق العاده، در ساخت و نگهداری بسیاری از ساختارهای بدن ما مثل سلول های پوست و مو مشارکت دارند. حداقل میزان مصرف روزانه پروتئین برای بدن ۶ گرم است. چنانچه کمتر از این مقدار پروتئین دریافت کنیم موها نازک شده و حتی میریزند.

برای اینکه بعد از عمل جراحی با ریز مو مواجه نشوید حتما به تمام وعده های غذایی خود مقادیری پروتئین اضافه کنید. غذاهای زیر سرشار از پروتئین هستند و بهتر است آن ها را در رژیم غذایی بعد از عمل لاغری خود بگنجانید:

  • مرغ بدون پوست
  • گوشت قرمز
  • ماهی سرخ شده یا پخته شده
  • برخی از پنیرهای کم چرب
  • ماست یونانی
  • لوبیاها
  • دانه چیا
  • تخم کتان

اگر احیانا وگان یا گیاهخوار هستید میتوانید به جای پروتئین های حیوانی، پروتئین های گیاهی مثل لوبیا و سویا و … را جایگزین کنید. (البته وگان ها معمولا چاقی مفرط ندارند)

۲- مکمل ویتامین یادتون نره!

کمبود بسیاری از مواد مغذی میتواند باعث ریزش مو شود و مصرف ویتامین میتواند بسیاری از این کاستی ها را برطرف کند. بنابراین به مکمل های ویتامینی مخصوصا ویتامین های خانواده B به چشم دارو نگاه کنید. زیرا میتوانند به بهبود سلامت مو و جلوگیری از ریزش آن کمک کنند.

تمام مکمل های ویتامینی و لاغری خود را زیر نظر متخصص و جراح لاغری خود دست کم از دو هفته قبل از عمل مصرف کنید. تا هم مانع ریزش مو بعد از عمل لاغری شوید و هم احتمال خستگی  و بیحالی ناشی از عمل را به حداقل کاهش دهید.

۳- آهن بسیار بسیار بسیار مهمه!

اگر با گذشت ۷ ماه پس از عمل اسلیو یا بای پس معده همچنان ریزش مو داشتید باید سطح آهن بدن خودتان را چک کنید. آهن یکی از مواد ریزمغذی مورد نیاز بدن است که کمبود آن میتواند باعث ریزش مو شود. برای سنج سطح آهن بدن از اندازه گیری پروتئینی به نام فریتین استفاده میشود.

اگر سطح فریتین خون پایین بود یعنی شما کمبود آهن دارید. اگر فکر میکنید که سطح آهن بدنتان پایین است با بهترین جراح لاغری صحبت کنید. برخی از علایم فقز آهن عبارتند از:

  • خستگی
  • بیحالی
  • تغییر رنگ پوست (گمرنگ میشود)
  • ضعف
  • و تغییر دمای بدن

برای جبران آهن میتوانید از مکمل آهن استفاده کنید و یا مواد غذایی سرشار از این ریزمغذی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید:

گوشت قرمز

  • جگر
  • زرده تخم مرغ
  • سبزیجات سز برگدار
  • لوبیا
  • و …

۴- زینک رو هم امتحان کنید!

اگر به هر دلیلی روش های بالا را امتحان کردید ولی هنوز ریزش مو دارید (که احتمال ۹۰ درصد با امتحانشون دیگه ریزش مو نخواهید داشت) سعی کنید که زینک یا همان (روی) را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید. زینک یک ماده بسیار مهم و ارزشمند در رشد و حفظ سلامتی پوست و مو است.

اما قبل از اینکه بخواهید هر گونه مکمل زینک تهیه کنید حتما با متخصص تغذیه و یا جراح لاغری خودتان صحبت کنید تا در صورت نیاز، دوز مناسب خوراکی را برای شما تجویز کنند. زیرا افزایش دریافت زینک می تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد. مرغ، صدف و گوشت قرمز حاوی مقادیر مناسبی از این ماده مغذی هستند.

بیشتر بخوانید : محاسبه bmi

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 20 مهر 1400ساعت 18:59 توسط netware | تعداد بازديد : 70 | |

پیشگیری و درمان برگشت ارتودنسی

 برای پیشگیری و مدیرت عود ارتودنسی طبق نظر دکتر کامیار خضری بهترین متخصص ارتودنسی در کرج می توان ۳ اقدام مهم انجام داد:

انجام دستورالعمل ها

حتی با وجود بهترین نگهدارنده ها (ریتینر) و مراقبت های فراوان، نمی توان از حرکت اندک دندان ها پس از درمان ارتودنسی جلوگیری کرد. استخوان و لثه هایی که از دندان حمایت می کنند با بالارفتن سن تغییر می کنند و نگهدارنده ها به مرور زمان کج شده و از شکل می افتند.

در صورتی که طبق دستور دندانپزشک از ریتینر خود استفاده می کنید و باز هم حس می کنید ارتودنسی تان در حال عود کردن است، باید به متخصص ارتودنسی خود مراجعه کنید تا در صورت لزوم درمان های بعدی آغاز شود.

ساخت ریتینر های جدید

می توان گاهی حرکت اندک دندان ها را با ریتینر های جایگزین اصلاح کرد. اگر ریتینر هایتان را شکسته یا گم کرده اید، باید فوری ریتینر های جدیدی جایگزین کنید.

بریس های متحرک معمولا برای دندان های بالایی استفاده می شوند.

درمان مجدد

در برخی موارد، برگشت ارتودنسی آنقدر قابل توجه است که برای اصلاح آن نیاز به ارتودنسی دوباره می باشد.

شاید به عنوان یک فرد بالغ، از ارتودنسی فراری باشید زیرا فکر می کنید که وجود بریس های فلزی در دهان، ظاهری ناخوشایند و حتی زشت به شما می دهد. خوشبختانه امروزه انواع مختلف ارتودنسی مانند بریس های سرامیکی و نامرئی وجود دارند که علاوه بر زیبایی ظاهری، می توانند در دهان مخفی بمانند.

بریس های نامرئی از جنس پلاستیک شفاف بوده و در هنگام قرار گرفتن روی دندان ها کاملا نامرئی می باشند، از این رو برای بزرگسالان جذاب ترند. همچنین می توان آنها را برای خوردن و آشامیدن از دهان خارج کرد به همین دلیل بر خلاف بریس های سنتی، محدودیت غذایی در استفاده از این نوع بریس ها وجود ندارد. از آنجایی که بریس های نامرئی متحرک هستند، بیمار می تواند مانند گذشته بهداشت دهان و دندان را رعایت کند.

فواید درمان مجدد ارتودنسی

شاید فکر انجام مجدد ارتودنسی دلهره آور باشد اما مزایای بسیاری دارد. در ادامه به برخی از این مزایا می پردازیم:

افزایش اعتماد به نفس: داشتن لبخندی زیبا نه تنها روحیه کودکان را بهبود می بخشد بلکه اعتماد به نفس بزرگسالان را نیز به طور قابل توجهی افزایش می دهد. افزایش اعتماد به نفس فواید بسیاری در زندگی کاری و شخصی بیمار خواهد داشت.

بهبود سلامت دندان: تمیز نگه داشتن و رعایت بهداشت برای دندان های مرتب و صاف بسیار آسان تر می باشد. دندان های شلوغ می توانند فضای غیر قابل دسترسی را به وجود آورند که ذرات غذا در آنجا گیر کنند. تجمع ذرات غذا در این فضاها منجر به تولید فراوان ماده پلاک و تارتار و نهایتا پوسیدگی دندان و پریودنتیت می شود.

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 20 مهر 1400ساعت 18:55 توسط netware | تعداد بازديد : 70 | |

انواع مختلف ایمپلنت دندان چیست؟

 خود ایمپلنت دندان معمولاً از تیتانیوم ساخته می‌شود. تیتانیوم مواد استاندارد برای ساخت ایمپلنت است که چندین دهه با نتایج بسیار خوبی امتحان خود را پس داده است. اباتمنت قطعه واسطه بین ایمپلنت و دندان جدید است که نقش آن نگه داشتن دندان بر روی ایمپلنت می‌باشد. اباتمنت نیز غالباً از تیتانیوم ساخته می‌شود اما ممکن است از اباتمنت سرامیکی استفاده شود.

روکش دندان که در واقع جایگزین تاج دندان می‌شود در صورتی که برای دندانهای جلویی استفاده شود معمولاً از جنس سرامیک یا پورسلین انتخاب می‌شود. روکش دندان سرامیکی ظاهری کاملاً شبیه دندان طبیعی دارد.

در برخی موارد به خصوص در مورد دندانهای عقبی که تحت فشار زیادی قرار دارند، ممکن است از روکش پی اف ام ( اسکلت فلزی با رویه سرامیکی) و یا روکش فلزی استفاده شود تا استحکام آن افزایش پیدا کند. مسلماً استحکام و مقاومت روکش فلزی بیشتر از روکش دندان سرامیکی است و احتمال صدمه دیدن آن کمتر می‌باشد.

بیشتر بخوانید : هزینه ایمپلنت دندان

ایمپلنت فوری چیست؟

در بعضی موارد خاص اگر شرایط استخوانی خیلی مساعد باشد میتوان بلافاصله تاج را به ریشه کاشته شده متصل کرد ولی احتمال شکست درمان تا 20% افزایش می یابد.

برای انجام این کار باید عرض و طول استخوان ایده آل باشد و تراکم استخوان هم به حدی باشد که بتوان ایمپلنت را با نیروی 60 نیوتن بست. پروتز این ایمپلنت باید کوتاه باشد که در هنگام جویدن به فیکسچر فشار وارد نشود و نیز باید از جنس کامپوزیت یا آکریل باشد.

بهتر است ایمپلنت فوری فقط برای 6 دندان قدامی انجام میشود که جنبه زیبایی دارند  و در نواحی خلفی به خاطر افزایش فشار بهتر است که اینکار انجام نشود.

بعد از مدت پنج ماه روکش موقت با روکش اصلی تعویض میشود.

شرایط لازم برای انجام ایمپلنت فوری :

1- 6 دندان قدام بالا و یا فک پایین بصورت گروهی یا تک تک وجود حداقل 6 میلیمتر عرض استخوان

2- وجود حداقل 13 میلیمتر طول مفید استخوان

3- تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی ( از نظر تراکم)

4- گیر اولیه 35 الی 60 نیوتن

5- رعایت بهداشت دهان ودندان

6- عدم وجود براکسیزم ( دندان قروچه)

 

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 20 مهر 1400ساعت 18:51 توسط netware | تعداد بازديد : 75 | |

چرا باید ایمپلنت انجام دهیم

 جای خالی دندان از دست رفته می‌تواند در سلامت دیگر دندان‌ها، تکلم و غذا خوردن شخص اثر بگذارد. وقتی جای خالی دندان پر شود به شخص اعتماد به نفس بیشتری داده و همچنین باعث داشتن دندان‌هایی سالم و غذا خوردن راحت‌تر می‌شود. امروزه برای پر کردن این جای خالی روش‌های متعددی وجود دارد که یکی از این روش‌ها ایمپلنت دندان یا همان کاشت دندان است.

مشکلات گفتاری با از دست دادن دندان

تلفظ صحیح کلمات از طریق چرخاندن زبان و فشار دادن به سقف دهان و دندان ایجاد می شود. بنابراین جای خالی دندان ها میتواند تلفظ برخی از حروف را با مشکل مواجه کند.

حرکت دندان ها

فضاهای خالی در دندان بر استحکام استخوان فک تأثیر منفی می گذارد و باعث جابجایی موقعیت دندان ها می شود. پرکردن این فضا های خالی با کاشت دندان یا همان ایمپلنت دندان برای طولانی مدت به حفظ موقعیت دندان ها کمک می کند.

بیشتر بخوانید : لمینت دندان چیست ؟

مشکل غذا خوردن

عدم تناسب و جای خالی دندان ها (مخصوصا زمانی که تعداد دندان های از دست رفته زیاد باشد) هر شخص را وادار می کند تا رژیم غذایی خود را تغییر دهد و در نهایت به مرور زمان فرد به جایی می رسد که وعده های غذایی را بر اساس غذاهایی که می تواند بخورد تنظیم می کند نه آنهایی که متناسب با رژیم غذایی و علاقمندی خودش باشد.

تاثیر جای خالی دندان بر چهره ظاهری

دندان ها و لثه به عنوان سیستم پشتیبانی برای ساختار چهره عمل می کنند. نداشتن دندان بر ظاهر صورت و گونه ها تاثیر زیادی می گذارد. همچنین تحلیل رفتن استخوان فک هم از بدترین پیامد های از دست دادن دندان ها است.

چقدر طول می کشد تا صاحب ایمپلنت دندان شویم؟

 فرآیند کاشت ایمپلنت دندان یک فرآیند سه فازی است که مدت زمان آن برای هر فرد متفاوت است. به طور معمول کل مراحل 5 تا 8 ماه طول می کشد. برای افرادی که کاشت ایمپلنت کل دهان دارند ، فرایند کمی طولانی تر است. اما برای افرادی که تنها نیاز به جایگزینی یک یا تعداد کمی دندان دارند کاشت سریع تر انجام می شود.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت اباد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 20 مهر 1400ساعت 18:36 توسط netware | تعداد بازديد : 76 | |

افراد سیگاری چطور باید از ایمپلنت خود مراقبت کنند؟

 در صورت کاشت ایمپلنت دندان برای افراد سیگاری، باید دست کم به چند نکته و توصیه زیر توجه شود:

رسیدگی بیشتر به بهداشت دهان و دندان

اگر ایمپلنت دندانی دارید و همچنان سیگار می‌کشید، باید به بهداشت دهان و دندان و مراقبت از ایمپلنت توجه بیشتری داشته باشید. سیگار کشیدن می‌تواند باعث تسریع در بروز بیماری‌های لثه شود. افراد سیگاری همچنین بیشتر از سایرین مستعد پلاک دندانی هستند. بنابراین این افراد می‌بایست بعد از کاشت ایمپلنت بیشتر به بهداشت دهان و دندان خود رسیدگی کنند تا به بیماری لثه و عفونت ایمپلنت دچار نشوند زیرا سیگار کشیدن و عدم رعایت بهداشت قطعا به عفونت ایمپلنت منجر می شود.

با دنبال کردن موارد زیر می توانید به جلوگیری از عفونت و پس زدن ایمپلنت کمک کنید:

پاکسازی و تمیز کردن اطراف ایمپلنت به صورت روزانه (2 بار در روز)

مسواک زدن تمام سطوح دندانی

استفاده از نخ دندان بعد از مسواک زدن

عدم استفاده از محصولات دندانپزشکی ساینده

یکی از آثار سیگار کشیدن ایجاد لکه و تغییر رنگ بر روی دندان‌ها به دلیل تاثیر نیکوتین و تار موجود در تنباکو است. همین امر باعث می شود سالانه تعداد زیادی از افراد سیگاری برای برطرف کردن این لکه ها و بازگرداندن رنگ طبیعی دندان ها بلیچینگ دندان یا سفید کردن دندان انجام دهند.

بیمارانی که سیگار می کشند و ایمپلنت دندانی دارند، معمولاً نباید بلیچینگ انجام دهند. آن ها حتی نباید از خمیردندان های سفید کننده و ساینده که منجر به وارد شدن آسیب به روکش و خود ایمپلنت می شوند استفاده کنند. این یکی از معایب کاشت ایمپلنت دندان برای افراد سیگاری است که نمی توانند بعد از کاشت استعمال سیگار را ترک کنند.

مراجعه منظم به کلینیک دندانپزشکی

افرادی که ایمپلنت دندان کاشته اند باید بیشتر از سایرین به دندانپزشک مراجعه کنند تا تحت معاینه و چکاپ قرار بگیرند. این مراجعان مخصوصا در چند ماه اول بعد از کاشت ایمپلنت بیشتر است. در طول هر جلسه ایمپلنت کاشته شده چک شده و از نظر بروز هر مشکلی ارزیابی می شود. همچنین جرمگیری دندان و تمیز کردن حرفه ای دندان ها در روال دندانپزشکی شما لحاظ خواهد شد.

ترک سیگار یا کاهش مصرف آن

بهترین کاری که می‌توانید برای افزایش طول عمر ایمپلنت های دندانی و سلامت کلی خود انجام دهید این است که به طور کامل سیگار را ترک کنید. اینکار البته برای بسیاری از افراد آسان نیست، اما حمایت و برنامه ریزی مناسب می تواند به شما در ترک این عادت کمک کند.

بیشتر بخوانید : لمینت دندان چیست ؟

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 20 مهر 1400ساعت 18:32 توسط netware | تعداد بازديد : 80 | |

چند نکته برای انتخاب بهترین جراح اسلیو معده

 بهترین جراح اسلیو معده باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

تخصص جراحی چاقی یا باریاتریک داشته باشد

مراجعان و بیماران زیادی داشته باشد

تعداد زیادی عمل اسلیو معده و سایر روش های جراحی لاغری را انجام داده باشد

ارتباط خوبی با بیمار داشته باشد

با بیمارستان های تخصصی همکاری داشته باشد

از بهترین متریال و دستگاه های مورد نیاز برای عمل استفاده کند

تمام برنامه ها و دستورالعمل های قبل، حین و بعد عمل را مو به مو به بیمار خود توضیح دهد

بهترین و مناسب ترین قیمت و هزینه عمل اسلیو را درخواست دهد

درصد موفقیت عمل بالایی داشته باشد

بیماران رضایت بسیار زیادی از او داشته باشند

دسترسی به او دشوار نباشد

بهترین راه برای پیدا کردن بهترین جراح لاغری معده این است که شخصا به مطب او بروید و با شخص جراح صحبت کنید. یا نظرات و بازخوردهای بیمارانش را مرور کنید. اگر دوست دارید به صورت آنلاین از دکتر عنبرا نوبت دریافت کنید و یا مشاوره رایگان دریافت کنید روی لینک دریافت نوبت آنلاین کلیک کنید.

هزینه عمل اسلیو معده چقدر است؟

هزینه عمل اسلیو معده به عوامل مختلفی بستگی دارد و به طور معمول شامل موارد زیر میشود:

هزینه های بیهوشی

هزینه تسهیلات و تجهیزات بکار رفته در بیمارستان شامل موارد و وسایل مصرفی حین عمل

دستمزد جراح جهت انجام عمل لاغری

هزینه تست های آزمایشگاه و تصاویر رادیولوژی مثل سونوگرافی و ….

هزینه ویزیت ها و قرار ملاقات های قبل و بعد از عمل

و …

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 18 مهر 1400ساعت 19:16 توسط netware | تعداد بازديد : 78 | |


صفحه قبل 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 صفحه بعد