تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
7 نکته درباره اینویزیلاین که قبلا نمی دانستید

تکتا

takta

7 نکته درباره اینویزیلاین که قبلا نمی دانستید

 

7 نکته درباره اینویزیلاین که قبلا نمی دانستید

1. آن ها دندانها را از ریشه جابجا نمیکنند!

مکانیزم اصلی دستگاه های ارتودنسی، جابجایی دندان ها به موقعیت مد نظر ما با اعمال فشار است. دستگاه هایی مانند بریس ها که در گروه ارتودنسی ثابت هستند با اعمال میزان مشخصی از نیرو به دندان، باعث شیفت و جابجایی آن می شوند. این فشار معمولا آنقدری زیاد هست که بتواند ریشه دندان را هم وادار به تغییر موقعیت کند.

اما ما در ارتودنسی نامرئی به روش اینویزیلاین کاری به ریشه دندان ها نداریم. در واقع این دستگاه به گونه ای طراحی شده که تنها به بخش بالای دندان ها نیرو وارد میکند و کاری به ریشه ندارد.

2. این ارتودنسی نامرئی برای هر کسی مناسب نیست

این دستگاه تنها برای موارد خفیف ارتودنسی خوب عمل می کند، و برای اصلاح موارد پیچیده تر موثر نیست. برای درک بهتر اجازه دهید یک مثال بیاوریم:

اکلوژن باکال نوعی از مال اکلوژن های دندان است (هر حالتی غیر از حالت طبیعی فک و دندان ها). باکال به سطح خارجی دندان ها که در سمت لپ ها قرار دارد گفته میشود. اکلوژن باکال به حالتی گفته میشود که دندان ها بیش از حد و به صورت غیرطبیعی به سمت لپ قرار گرفته اند. اگر برای حل این مشکل از ارتودنسی نامرئی با اینویزیلاین استفاده کنیم، نه تنها مشکل حل نمیشود بلکه در برخی موارد مشکل حتی وخیم تر از قبل میشود. در این موارد معمولا از ارتودنسی ثابت برای حل مشکل استفاده میشود.

3. اینویزیلاینها در دراز مدت کارآمد نیست

این دستگاه در گروه ارتودنسی متحرک قرار دارد یعنی بیمار میتواند در مواقع نیاز آن ها را به راحتی بردارد یا دوباره نصب کند. به خاطر متحرک بودن آن، موفقیت اینویزیلاین به شدت به انگیزه بیمار بستگی دارد.

برای اینکه درمان با این دستگاه موفقیت آمیر باشد باید در شبانه روز حداقل 22 ساعت از آن استفاده کرد. اگر بیمار در استفاده از آن کوتاهی کند یا هر وقت که دلش خواست آن را روی دندان هایش قرار دهد، درمان به تعویق می افتد. از این حیث کسانی که نمیتوانند به استفاده از اینویزیلاین پایبند باشند، بهتر است که ارتودنسی ثابت با بریس را امتحان کنند. زیرا بریس برای تمام مدت درمان به دندان متصل است و حتی اگر بیمار فراموش کار باشد باز هم مهم نیست. زیرا بریس همچنان سر جایش برقرار است.

4- درصد موفقیت شما با ارتودنسی نامرئی با اینویزیلاین تنها 59 درصد است!

یک مقاله تحقیقاتی که در مجله بهداشت دهان و دندان BioMed منتشر شد ، نشان داد که Invisalign تنها حدود 59 درصد مؤثر است.

5- امکان گیر کردن مواد غذایی و باکتری ها را این دستگاه بالا است

زمانی که هیچ دستگاهی به دندان های شما متصل نیست دهان شما بذاق تولید میکند. این بزاق میتواند به تمیز شدن طبیعی دندان ها تا حدی کم کند. اما زمانی که از اینویزیلاین استفاده میکنید دندان های شما تقریبا همیشه توسط این دستگاه احاطه میشود و شانس اینکه توسط بزاق تمیز شود را ندارد. از طرفی این دستگاه میتواند بیشتر از سایر دستگاه ها مستعد ورود مواد غذایی و نوشیدنی و درنتیجه تجمع باکتری ها باشد. اگر بعد از در آوردن، آن‌ها را در یک مکان تمیز قرار ندهید و بدون تمیز کردن به دندان ها متصل کنید، باکتری ها در آن رشد میکنند. حتی زمانی که چیزی میخورید و مسواک نمیزنید نیز همین اتفاق محتمل تر است. بنابراین اگر در حفظ بهداشت دهان و دندان خود کوشا نباشید، Invisalign اساساً می تواند مواد غذایی و باکتری های موجود در دندان را به دام بیندازد.

6. هیچ اینویزیلاینی دائمی نیست

بسته به مشکل شما، تعدادی از این دستگاه ها برای شما ساخته میشود که تقریبا هر دو هفته یکبار باید آن ها را تعویض کنید. برای مثال اگر برای شما 10 عدد اینویزیلاین طراحی شده، شما هر دو هفته باید یکی از آن ها را دور انداخته و یکی دیگر را استفاده کنید. هر کدام از آن ها دندان های شما را تا چند میلیمتر جابجا میکند. و بعد از اینکه دندان های شما فلان میلیمتر دیگر جابجا شوند، باید دستگاه خود را تعویض کرده و یکی دیگر بگیرید تا فلان میلیمتر دیگر دندان‌هایتان صاف شود ….. متاسفانه هر بار تا بخواهید به دستگاه جدید عادت کنید دو سه روز اندکی اذیت میشوید.

7. ارتودنسی نامرئی با این دستگاه ممکن است دردناک تر از بریس باشد.

برخی از بیماران بر این باورند که Invisalign از بریس کمتر دردناک است، اگرچه یک مطالعه نشان داده است که این موضوع تنها در ابتدای درمان صحیح است. با گذشت زمان و استفاده از تعداد بیشتری اینویزیلاین، بیمار هم مراجعاتش به مطب بیشتر میشود و هم با تعویض دستگاه ها شاید بیشتر اذیت شود.

منبع :

https://www.dandaane.com/

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 آذر 1400ساعت 21:08 توسط netware | تعداد بازديد : 65 | |