تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
جراحی ارتودنسی چیست؟

تکتا

takta

جراحی ارتودنسی چیست؟

 مواقعی وجود دارد که راه حل های ارتودنسی معمولی نمی توانند با موفقیت یک مشکل قابل توجه و شدید را درمان کنند. برای مثال مال اکلووژن هایی ثل اپن بایت یا اور بایت شدید اینگونه هستند. مال اکلوژن های شدید ممکن است علاوه بر ارتودنسی نیاز به درمان جراحی نیز  داشته باشد. به خصوص در صورت ایجاد مشکلات عملکردی مانند مشکلات گفتاری ، عدم توانایی در جویدن درست غذا و اختلال در عملکرد صورت یا مفاصل فک ها. همه این مشکلات میتوانند متجر به درد مفاصل صورت، سردرد، شانه درد، گوش درد شوند. از این مشکلات که بگذریم، کاهش اعتماد به نفس و از بین رفتن زیبایی میتواند بزرگترین معضلات  فرد مبتلا باشد زیرا ساختار صورت این افراد معمولا غیرعادی است. راه درمان  این مشکلات جراحی ارتودنسی است.

جراحی ارتودنسی همان جراحی ارتوگناتیک است

از ارتودنسی جراحی به عنوان جراحی ارتوگناتیک نیز یاد میشود و همانطور که گفتیم از این عمل برای معالجه موارد شدید ناهنجاری های فکی و مشکلات عمیق بایت استفاده می شود. اگر متخصص ارتودنسی شما تشخیص داده است که شما نیاز به عمل جراحی دارید ، برای اطمینان از بهترین مراقبت و نتیجه ممکن با یک جراح دهان و فک و صورت همکاری میکند.

بیشتر بخوانید : ارتودنسی نامرئی

چه کسی کاندید عمل جراحی است؟

بزرگسالانی که سال ها است از مشکلات بایت رنج میبرند و نظر خوبی درباره ظاهر صورتشان ندارند احتمالا بخواهند که به چنین عملی فکر کنند. اما قبل از اینکه تحت جراحی ارتوگناتیک قرار بگیرید باید توسط یک متخصص ارتودنسی خوب تحت ارزیابی قرار بگیرید. این متخصص ساختارهای دهان شما از جمله فک، دندان ها و لثه را بررسی میکند و اگر شرایط لازم را داشتید به شما اجازه انجام جراحی ارتودنسی را میدهد.

برای انجام این عمل لازم است که در محدوه سنی خاصی قرار داشته باشید. این محدوه سنی از زمانی شروع میشود که استخوان های فک از رشد باز ایستاده باشند و دیگر رشد نکنند. معمولا از سن 16 تا 18 سالگی بیشتر افراد دیگر شاهد رشد فک ها نیستند. اگر تا این سن مشکل بایت و انواع اختلالات فک شما برطرف نشد ممکن است برای جابجایی فک و دندان ها به وضعیت صحیح و نرمال آن ها نیاز به جراحی ارتوگناتیک داشته باشید.

نقش متخصص ارتودنسی بعد از جراحی چیست؟

پس از بهبودی فک ، مشکلات باقی مانده و برطرف نشده بایت شما توسط متخصص ارتودنسی اصلاح می شود. برای این منظور و بعد از بهبودی از عمل اصلی ممکن است که از 6 تا 12 ماه مجبور باشید از دستگاه های ارتودنسی ثابت مانند بریس استفاده کنید. بعد از این برای حفظ حالت صاف شده دندان ها باید از ریتینر راتودنسی استفاده کنید.

منبع : سایت دکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 28 شهريور 1400ساعت 20:58 توسط netware | تعداد بازديد : 97 | |