تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دندانپزشکی

تکتا

takta

پاسخ متخصصان دنیا دنتال به رایجترین سوالات مراجعان درباره لمینت دندان

 لمینت دندان یا (ونیر پرسلین) نوعی ونیر دندانپزشکی است که به سطح جلوی دندان‌ها متصل می‌شود. این ونیر یک لایه نازک و همرنگ دندان است که برای برطرف کردن عیوب ظاهری دندان‌ها و اغلب به منظور زیبایی استفاده می‌شود. اتصال لمینت دندان یکی از خدمات اصلی ترمیم و زیبایی دندان در کلینیک دنیا دنتال است و در این صفحه، به شرح این پروسه برای مراجعان کلینیک و کاربران سایت (یا خلاصه آن‌هایی که قصد انجامش را دارند) خواهیم پرداخت

 

آیا لمینت سرامیکی به دندان ها آسیب می زند؟

در صورتی که مشکل ظاهری با دندان هایتان داشته باشید به طوری که با هیچ روش دندانپزشکی دیگری قابل برطرف شدن نباشد می توانید با کمک ونیرهای سرامیکی مشکل خود را حل کنید. اگر اینکار را نزد یک متخصص ترمیم و زیبایی دندان خوب انجام  دهید هیچ عوارضی در انتظار شما نیست.

حداقل هزینه لمینت دندان چقدر است؟

با توجه به تغییر قیمت مواداولیه و هزینه های لابراتوار، به نظر می رسد که حداقل قیمت ونیرهای سرامیکی 2.5 میلیون تومان باشد.

آیا بیمه هزینه لمینت سرامیکی را پرداخت می کند؟

خیر بیمه ها هیچ بخشی از هزینه های پروسه نصب لمینت سرامیکی را تقبل نمی کنند.

عوارض لمینت دندان چیست؟

یکی از عوارض بزرگ لمینت دندان عدم برگشت پذیری آن است. پس از آنکه بخشی از مینا تراش داده شد دیگر امکان بازسازی آن وجود ندارد و شما میبایست تا آخر لمینت داشته باشید.

آیا نصب لمینت سرامیکی درد دارد؟

خیر نصب این ونیرها هیچ دردی ایجاد نمی کند زیرا میزان تراشی که روی مینا داده می شود بسیار جزئی است و اگر لازم باشد از بیحسی نیز برای شما استفاده می شود.

فرق روکش و لمینت دندان چیست؟

روکش ها و لمینت ها هر دو نوعی پروتز به شمار می روند که به دندان های ما متصل می شوند. لمینیت ها معمولا جنبه زیبایی دارند و بیشتر برای برطرف کردن عیوب ظاهری دندان ها استفاده می شوند اما روکش غالبا یک درمان ترمیمی هستند. روکش زمانی استفاده می شود که دندان به شدت آسیب دیده باشد و با روش هایی مثل پر کردن، قابل ترمیم نباشد

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

 
موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 6 شهريور 1400ساعت 18:38 توسط netware | تعداد بازديد : 81 | |

محدودیت‌ها و ملاحظات ارتودنسی در دوران بارداری

 بانوان در دوران بارداری باید در بسیاری از فعالیت‌ها تجدید نظر کنند و با دقت بیشتر و با راهنمایی متخصص مواد غذایی، ورزش‌ها و داروهای لازم را انتخاب کنند. دندانپزشکی نیز حوزه‌ای است که نیاز به تغییر رفتاری دارد. نکته‌های زیر در ارتودنسی دوران بارداری باید در نظر گرفته شود:

مشکلات لثه را در طول بارداری مدیریت کنید

لثه بعضی بانوان متورم می‌شود و به همین دلیل ارتودنسی ناراحت‌کننده‌تر از حد معمول می‌شود. البته متورم شدن لثه‌ها در صورت مراجعه منظم به متخصص ارتودنسی مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما چون استفاده از بسیاری از مسکن‌های معمول در دوران بارداری مجاز نیست، تحمل ناراحتی گاهی دشوار می‌شود.

از تغییرات هورمونی در بدن و تاثیر آن بر روی دندان ها مطلع باشید

قابلیت جابجایی دندان‌ها در دهان را افزایش می‌دهد و این امر بر درمان ارتودنسی اثر می‌گذارد.البته متخصصان کلینیک در این مورد نیز مانند همیشه بیماران را راهنمایی می‌کنند. انتخاب بریس مناسب از میان بریس‌های گوناگون موجود برای دستیابی به بهترین نتیجه به آسان‌ترین روش ممکن حیاتی است که طبعاً نیازمند نظر متخصص باتجربه است.

بیشتر بخوانید : 

هر تغییری را باید به متخصص ارتودنسی اطلاع دهید

هر گونه تغییر در وضعیت دندان یا بافت‌های پیرامون آن باید به سرعت توسط متخصص ارتودنسی بررسی شود، چون ناراحتی‌های لثه اثر جانبی نامطلوب و پیش‌بینی نشده‌ای را بر روند درمان و سلامت مادر و نوزاد به جا می‌گذارد. بر اساس پژوهش‌های انجام شده، بانوان مبتلا به بیماری‌های جدی لثه نوزدانی با وزن پایین به دنیا می‌آورند، زایمان زودرس دارند یا حتی در موارد نادر جنین مرده به دنیا می‌آید. البته این قبیل اتفاقات به ندرت رخ می‌دهد و با رعایت نکات احتیاطی و بهداشت دهان و دندان ارتودنسی، خطرات ارتودنسی در بارداری تقریبا به صفر خواهد رسید.

برای نصب دستگاه های ارتودنسی در زمان باداری نیازی به بیهوشی و بیحسی نیست

هنگام قرار دادن بریس در دهان، دستکاری یا جابجا کردن آن، نیازی به بی‌حسی یا دریافت داروی آرام بخش نیست؛ بنابراین بانوان باردار در صورت تمایل به ارتودنسی نباید نگران این عامل خطر باشند.

مساله حالت تهوع و استفراغ را در نظر بگیرید

کاهش اشتها یا حالت تهوع دوران بارداری برای همه ما شناخته شده است، از سوی دیگر غذا خوردن با وجود بریس در دهان دشوارتر نیز می‌شود. پس به بانوان توصیه می‌شود تا هنگام تصمیم به انجام ارتودنسی مسئله غذا خوردن با بریس در دوران بی‌اشتهایی و تحمل حالت تهوع را در نظر بگیرند.

منبع : سایت ئکتر خدیوی – متخصص ارتودنسی میرداماد

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 21:09 توسط netware | تعداد بازديد : 90 | |

پاسخ به سوالات رایج پیرامون ارتودنسی نامرئی

 ارتودنسی نامرئی بیشتر برای کودکان مناسب است یا بزرگسالان؟

می توان از سیستم های به اصطلاح نامرئی برای درمان ناهنجاری های دندانی کودکان و بزرگسالان استفاده کرد. اما بیشتر  بزرگترها از این روش ها استقبال می کنند. و به نظر می رسد بزرگ سالان نیز بیشتر به دلیل نامرئی بودن دستگاه ها نسبت به آن ها تمایل نشان می دهند. برای بچه ها بهتر است روش های معمول ارتودنسی در نظر گرفته شود.

آیا شروع درمان با دستگاه های نامرئی انتخابی است؟

بله در اغلب اوقات این بیماران هستند که نوع مرئی یا نامرئی بودن خود را مشخص می کنند. اما نظر متخصص ارتودنسی شرط اول انتخاب روش درمان است. برای مثال اگر متخصص شما تشخیص دهد که بهتر است ارتودنسی فلزی و معمولی انجام دهید شما باید با این روش درمان خود را آغاز کنید. همچنین شدت مشکل و میزان نامنظمی دندان ها نیز می تواند در انتخاب دستگاه ها یکی از شروط  اصلی باشد.

بهترین سن شروع درمان ارتودنسی نامرئی چه سنی است؟

همانطور که چند بار داخل مقاله عنوان شد، استفاده از دستگاه های نامرئی بیشتر در بزرگسالان رایج است. بنابراین به نظر می رسد که بهترین سن، اتمام دوره بلوغ است. هرچند که در هر سنی می توان با این دستگاه ها دندان های خود را مرتب کنید.

فرق ارتودنسی نامرئی با ارتودنسی متحرک چیست؟

البته درست این بود که ارتودنسی نامرئی را با مرئی و ارتودنسی متحرک را با ثابت مقایسه می کردیم. ارتودنسی متحرک خودش نوعی ارتودنسی نامرئی است. اگر خاطرتان باشد گفتیم که مهم ترین دستگاه های نامرئی، پلاک های شفاف ارتودنسی هستند که شفاف، بی رنگ و تقریبا نامرئی هستند.

آیا با ارتودنسی شفاف ناهنجاری  های فکی درمان می شوند؟

تمام انواع ناهنجاری‌های فکی چنانچه شدت کمی داشته باشند، می‌توانند با دستگاه‌های نامرئی اصلاح شوند. اما اگر مشکلات پیچیده فکی وجود داشته باشد، برای درمان آن ها به جز ارتودنسی، نیاز به جراحی فک است.

آیا با دستگاه های نامرئی می توان فقط یک فک را ارتودنسی کرد؟

فرقی نمی کند میزان نامنظمی دندانی شما چقدر است، برای اینکه بتوانید نتایج بهتری به دست بیاورید و به صورت هماهنگ دندان ها منظم شوند شما نیاز دارید که هر دو فک را با هم ارتودنسی کنید.

آیا دندانپزشک عمومی می تواند ارتودنسی نامرئی انجام دهد؟

دندانپزشکان عمومی می توانند به صورت ابتدایی برخی از درمان های ارتودنسی را انجام دهند اما اگر می خواهید درمان شما اصولی و ایمن انجام شود تنها باید به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.

ارزانترین روش ارتودنسی نامرئی چیست؟

در میان تمام دستگاه های نامرئی هزینه پلاک های شفاف از همه کمتر است. اگر مشکل جزئی تا متوسط دارید و نمی خواهید خیلی برای درمان هزینه کنید می توانید درباره پلاک های متحرک و شفاف ارتودنسی با متخصص خود صحبت کنید.

منبع : سایت دکتر خضری _ متخصص ارتودنسی در کرج

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 21:03 توسط netware | تعداد بازديد : 79 | |

مراحل روت کانال: درمان ریشه چند مرحله دارد؟

 درمان ریشه دندان در سه مرحله انجام می شود و معمولا بین یک تا سه جلسه نیز طول می کشد. در ادامه با هر سه مرحله این عمل آشنا خواهید شد.

تمیز کردن کانال ریشه

ابتدا دندانپزشک هر آنچه را که درون کانال ریشه وجود دارد را حذف می کند. برای اینکار بیمار باید تحت بیحسی موضعی قرار بگیرد. سپس دندانپزشک متخصص یک سوارخ کوچک روی سطح دندن ایجاد میکند تا به پالپ دندان و ریشه دسترسی پیدا کند. دندانپزشک با دقت ابزار کوچکی را وارد سوراخ دندان کرده  اقدام به خارج کردن بخش مرده یا بیمار مغز دندان میکند.

پر کردن ریشه کانال

در مرحله دوم، دندانپزشک بخش هایی که خالی کرده با با دقت تمیز کرده. او اینکار را با محلول مخصوص شستش انجام میدهد. دندانپزشک اینکار را تا آنجا که حس کند ریشه دندان کاملا تمیز و ضدعفونی شده  ادامه میدهد.

پس از اتمام ضدعفونی و شستشوی ریشه، نوبت به مهر و موم کردن و بستن دندان و سوراخ ایجاد شده میرسد. برای اینکار از سمنت ها یا مواد پرکننده دیگر استفاده میشود. بعد از اینکه دندان مهروموم شد دیگر باید رسما آن را یک دندان مرده در نظر گرفت زیرا تمام محتویات ریشه که شامل اعصاب میشود دیگر وجود ندارد. در این شرایط بیمار هیچ دردی از جانب این دندان تجربه نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید :

عصب کشی دندان

افزودن تاج یا پر کننده دندان

زمانی که محتویات داخل دندان برداشته شد، دندان اکنون بیشتر از هر زمان دیگری شکننده و در معرض آسیب دیدن است. دندان بدون پالپ باید از رباط اتصال دهنده دندان به استخوان تغذیه کند. این منبع میتواند کافی باشد، اما با گذشت زمان، دندان شکننده تر می شود، بنابراین باید با یک تاج یا پر کننده دندان از آن محافظت کرد.

تا زمانی که تاج نصب نشود یا با مواد پرکننده محافظت نشود، بیمار نباید غذا بجود یا چیزی را گاز بگیرد. پس از انجام تاج یا پر شدن دندان، فرد می تواند مانند گذشته از دندان خود استفاده کند.

درمان معمولا فقط نیازمند یک جلسه کامل است اما اگر وضعیت شخص وخیم باشد یا نیازمد چند روت کانال باشد، احتمالا 2 تا 3 جلسه دیگر برای درمان ریشه نیاز باشد.

 بیشتر بخوانید : کلینیک دندانپزشکی ایده ال

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 20:56 توسط netware | تعداد بازديد : 98 | |

گام به گام با مراحل انجام درمان ریشه و عصب کشی دندان

 به طور کلی تمام پروسه روت کانال تراپی و عصب کشی دندان را در 5 مرحله انجام می دهند:

دندان را بی حس می کنند

اولین مرحله درمان کانال ریشه بی حس شدن دندان است. اینکار باعث می شود شما در طول پروسه دردی تجربه نکنید.

دسترسی به پالپ دندان

بعد از بی حس شدن دندان و لثه، دندانپزشک دندان شما را تراش داده تا بتواند به پالپ دندان دسترسی پیدا کند.

برداشتن پالپ آلوده

برداشتن پالپ دندان آلوده مهمترین مرحله درمان کانال ریشه و عصب کشی دندان است.

برای انجام این کار، متخصص شما با دقت تمام بافت نرم را از درون ریشه ها برداشته و سپس کانال ها را با استفاده از ابزارهای کوچک، تمیز کرده و شکل می دهد. سپس یک مایع شستشو دهنده دارویی را در کانال ریشه قرار می دهد تا ماتال ها ضد عفونی شده و تمام باکتری های داخل آن از بین بروند.

بیشتر بخوانید :

ترمیم موقت دندان

پس از شکل دهی و تمیز کردن کانال ها، داخل ریشه مهر و موم می شود و به صورت موقت دندان با کمک مواد پر کننده دندان یا روکش موقت دندان ترمیم می شود.

ترمیم نهایی دندان

مواد پر کننده یا روکش موقت دندان برای اطمینان گذاشته می شوند. بعد از اینکه عفونت دندان کاملا از بین رفت و داخل کانال ترمیم شد، روکش دائمی یا مواد پر کننده دندان به جای روکش و مواد پر کننده موقت جایگزین می شوند.

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 2 شهريور 1400ساعت 20:54 توسط netware | تعداد بازديد : 94 | |

ایمپلنت دندان و دیابت: جراحی ایمپلنت برای دیابتی ها

 دیابت بیماری چندان ساده ای نیست و اگر نتوان آن را مدیریت کرد زندگی کردن با آن بسیار مشکل خواهد بود. دیابتی ها هموارده دغدغه های سلامتی زیادی در رابطه با بیماری خود دارند. برای مثال آن ها همواره بابت سلامت دهان و دندان خود نگرانند و حتی اگر دندانی از دست بدهند بسیار سخت میتوانند جایگزینی برای آن پیدا کنند. ما در این مقاله میخواهیم ببینیم که آیا دیابتی های میتوانند ایمپلنت دندان کنند و برای دندان های از دست رفته خود یک ایمپلنت دندان عالی داشته باشند یا خیر. با ما همراه باشید تا ببینیم دیابت و ایمپلنت چه تاثیری روی هم دارند و چگونه میتوان با وجود دیابت ایمپلنت کرد.

دیابت و ایمپلنت: دیابت یک عامل خطر برای ایمپلنت گذاری است

یکی از نگرانی های رایج و شایع در خصوص مبتلایان به دیابت نوع 1 یا نوع 2 این است که آیا با وجود شرایط و وضعیت بیماری‌شان می‌توانند ایمپلنت دندان داشته باشند؟ آن ها به این موضوع فکر میکنند که کاشت این وسیله در فک‌شان چه تاثیرات مثبت و منفی روی سلامتی آن ها خواهد گذاشت؟ این بیماران حق دارند نگران باشند. زیرا دیابت و ایمپلنت میتوانند کمی با هم مشکل و تداخل داشته باشند. به عبارتی دیابت میتواند احتمال شکست ایمپلنت و ناموفق بودن آن را افزایش دهد. چون زخم ها در بیماران دیابتی به کندی ترمیم میشوند. اما این باعث نمیشود که ما این عزیزان را از عمل کردن منصرف کنیم.

وقتی میگوییم که انجام جراحی ایمپلنت برای برخی از بیماران با خطر شکست مواجه است به این معنی نیست که عمل این اشخاص حتما با شکست مواجه میشود. برای مثال اگر میگوییم دیابت یک خطر بزرگ برای کاشت ایمپلنت است به هیچ وجه منظورمان این نیست که تک تک عزیزانی که دیابت دارند نمیتوانند ایمپلنت داشته باشند.

بنابراین هرچند کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها امکان پذیر است، اما کسانی که دیابت دارند در خطر بیشتری برای شکست ایمپلنت و یا ناموفق بودن آن قرار دارند. مخصوصا اگر دیابت از کنترل خارج شده باشد و یا در مدیریت آن سهل انگاری شود احتمالا متخصص و جراح دندان اصلا زیر بار عمل نرود. اما خوشبختانه اگر دیابت از چند ماه قبل از عمل به خوبی کنترل شود، بدون هیچ مشکلی و با امید بیشتری میتوان عمل را انجام داد.

بیشتر بخوانید :

روشهای مختلف کاشت ایمپلنت برای دیابتی ها

داشتن دیابت و تمایل به کاشت ایمپلنت دندان برای پر کردن جای خالی دندان ها بیشتر به خودتان بستگی دارد. و اگر بتوانید بیماری خود را مدیریت کنید، یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و در نهایت بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید، میتوانید تا پایان عمر از وجود دندان هایی که بر پایه ایمپلنت قرار دارند لذت ببرید.

کاشت دندان با تکنیک All On 4: این تکنیک برای بیمارنی مناسب است که تقریبا همه دندان های خود را از دست داده اند. ما در یکی از فک های بالا و پایین (یا هر دو با هم) 4 عدد پایه ایمپلنت با ارتفاع زیاد میکاریم و سپس تاج های دندان را به آن ها متصل میکنیم. برای کسانی که دندان ندارند این روش عالی است و بسیار بهتر از کاشت تک ایمپلنت است.

کاشت مینی دندانپزشکی: اگر تنها یک دندان خود را از دست داده اید میتوانید برای پر کردن آن روی مینی ایمپلنت ها حساب کنید. مینی ایمپلنت ها راه دائمی برای پر کردن جای خالی دندان نیستند و نیاز به تعمیر و تعویض مداوم دارند. بنابراین این نوع ایمپلنت دندان برای دیابتی ها توصیه نمیشود. چون به زحمت و دردرسرش نمی ارزد. و اگر مینی ایمپلنت بگذارید باید منتظر این باشید که به عفونت لثه مبتلا شوید.

ایمپلنت فوری یک روزه: این روش نیز هرچند برای افراد سالم بسیار مفید است اما برای فراد دیابتی توصیه نمیشود. ما در این فرآیند پس از کشیدن و دقیقا بعد از در آوردن دندان یک پایه ایمپلنت در جای خالی میکاریم. از آنجایی که زمان میبرد تا ایمپلنت جوش بخورد و خطر عفونت وجود دارد این روش هم برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.

استفاده از پل و پروتز: به پل ها بریج دندان نیز گفته میشود و به همراه پروتز های میتوانند به صورت موقتی جای دندان خالی را برای شما پر کنند. بریج ها نیز میتوانند همراه با ایمپلنت ها مورد استفاده قرار بگیرند اما برای دیابتی ها بهتر است به تنهایی از بریج ها برای پر کردن جای خالی دندان استفاده کرد.

منبع : کلینیک دندانپزشکی ایده آل

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 1 شهريور 1400ساعت 20:46 توسط netware | تعداد بازديد : 88 | |

جرمگیری دندان چیست؟

 به فرآیند زدودن جرم (تارتار) از روی دندان، لابلای آن ها و از زیر خط لثه با کمک دستگاه های دندانپزشکی جرم گیری دندان گفته می شود. به این پروسه اسکیلینگ دندان یا (Scaling) گفته می شود و تنها در مطب دندانپزشک قابل انجام است.

فایده جرمگیری دندان چیست؟

در صورت عدم زدودن جرم های دندانی، میکروب ها و باکتری های داخل تارتار همزمان با نفوذ به زیر خط لثه باعث عفونت لثه ها می شوند. عفونت اگر به بافت لثه و اطراف دندان سرایت کند مشکلات جبران ناپذیری ایجاد خواهد کرد.

بنابراین با جرمگیری دندان می توان از بروز بیماری لثه جلوگیری کرد، با برداشتن جرم زیبایی را به دندان ها برگرداند و در مواقع زیادی بوی بد دهان را نیز ریشه کن کرد. زیرا یکی از علل بوی بد دهان می تواند جرم دندانی و مشکلات همراه آن باشد.

جرمگیری دندان چگونه و طی چه فرآیندی انجام می شود؟

برای بسیاری از افراد، روند جرمگیری دندان رازآلود و هراس آور است. علت این موضع عدم شناخت و آگاهی از روند تمیز کردن تخصصی دندان ها یا جرمگیری است. در این فرآیند نه تنها سلامت دهان و دندان شما کاملا چک می شود که به صورت حرفه ای و در زمانی کوتاه جرم های روی دندان هایتان زدوده می شود.

بیشتر بخوانید :

شروع جرمگیری دندان یا اسکیلینگ دندان

پلاک دندانی که سفت و سخت می شود تنها با جرمگیری دندان از بین می رود. همانطور که گفته شد شکل سخت شده پلاک دندانی تارتار است که می تواند حتی به زیر خط لثه نیز نفوذ کند.

دندانپزشک طی فرآیند جرم گیری دندان تلاش می کند تا این جرم سخت شده را از سطح دندان ها و زیر خط لثه بیرون بکشد. برای این منظور از دستگاه ها و ابزار خاصی به نام اسکیلر (scaler ) استفاده می کند.

اسکیلر می تواند دستی و معمولی باشد و یا اینکه الکترونی باشد که با کمک امواج اولتراسوند کار می کند. زمانی که برای جرمگیری شما، از اسکیلر دستی استفاده شود ممکن است صداهای جزئی بشنوید. این صداها نباید شما را آزار دهد و اصولا هم نمی دهد.

همچنین ممکن است از دستگاه اسکیلر با امواج اولتراسوند برای از بین بردن تارتار استفاده شود. این دستگاه با لرزش ها و ارتعاشات جزئی به از بین رفتن و از هم پاشیده شدن تارتار کمک می کند و همزمان جرم ها با کمک آب ساکشن می شوند.

منبع : کلینیک دندانپزشکی دنیا دنتال

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 1 شهريور 1400ساعت 20:43 توسط netware | تعداد بازديد : 89 | |

بهترین متخصص ارتودنسی دقیقا چه مشکلاتی رو حل میکنه؟

 به طور کلی این متخصصان میتونن مشکلات زیر رو اصلاح و درمان کنند:

دندان های کج شدن (میتوته یه دندون باشه و میتونه شامل همه دندون ها باشه)

ازدحام دندان ها (که میشه شلوغی و درهم و برهم بودن دندان ها)

جلو بودن یکی از فک ها (اگه فک بالا باشه میشه اوربایت و اگه فک پایین جلو باشه میشه آندربایت)

وجود فاصله قابل توجه بین دندان ها مخصوصا دندان های جلو

شکاف کام و شکاف لب یا همون لب شکری

وجود فاصله بین دندان های فک بالا و پایین در قسمت جلو (مثلا در بچه هایی که انگشت شست خودشون رو می مکنند)

کوتاه و بلند بودن دندان ها

روی هم خوابیدن دندون ها

کوچک بودن فک

پاسخ به سوالات رایج کاربران درباره ارتودنتیست ها

اجازه بدید که در این بخش هم به تعدادی از سوالات پرتکراری که مخاطبان دندان پرسیدن پاسخ بدیم. سوال و جواب ها رو بخونید شاید بتونید به جواب سوالای خودتونم برسید.

در دوره کرونا چطور یه متخصص ارتودنتیست خوب پیدا کنیم؟

اولین چیزی که براتون مهم باشه حتما و حتما وضعیت بهداشت مطب باشه. حتی اگر یه متخصص خودش رو برترین بدونه اما پروتکل های بهداشتی رو رعایت نکنه قابل اعتماد نیست چون شما نمیتونید سر درمان ارتودنسی جون خودتون رو بذارید. هر کسی که وارد مطب متخصص میشه میتونه یه ناقل باشه و اگر شما بیمار بشید درمان ارتودنسی چه فایده ای میتونه براتون داشته باشه؟

آیا هر متخصصی که از بیشتر توی تبلیغات اسمشو میبینیم بهترینه؟

اولا متخصص ارتودنسی که کارش درسته مراجع زیاد داره. خود مراجعان این متخصص میتونن براش تبلیغ زبانی کنن. این متخصص به قدری مراجع داره که دیگه نیازی به تبلیغات اضافی نداره. برای همین ممکنه متخصصی باشه که کارش درسته اما حتی یکبار هم تبلیغ نمیکنه چون نیاز نداره. از طرفی یه متخصص میتونه تازه کار باشه اما همون اول کارش کلی توی تلوزیون، روزنامه، سایتای مختلف تبلیغ کنه و همه هر روز ببیننش…..

بهترین متخصص ارتودنسی غرب تهران کیه؟

بعضی از متخصصایی که داخل لیست 10 تایی دندانه اسمشون اومده توی غرب تهران هم مطب دارن. متخصص شماره 1 و 4 در غرب تهران مطب و کلینیک تخصصی دارند.

آیا دندانپزشک عمومی میتونه بهترین متخصص ارتودنسی دندان باشه؟

این ازون سوالات بودا! نه قطعا نمیتونه اینجوری باشه، چرا؟ به این فکر کنید که متخصصای ارتودنسی دندان  اول دندانپزشک عمومی بودن، اگه میتونستن با همون مدرک عمومی خودشون، بهترین متخصص باشن، پس چرا رفتن چند سال دیگه درس خوندن و مهارت کسب کردن تا نامنظمی دندان های ما رو اصطلاح کنن؟ دنانپزشک عمومی میتونه ارتودنسی کنه اما هیچگاه بهترین نیست و شما بهتره به یک ارتودنتیست مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید : هزینه ارتودنسی

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 30 مرداد 1400ساعت 21:16 توسط netware | تعداد بازديد : 79 | |

آیا ارتودنسی روی آواز خواندن تاثیر میگذارد؟

 اگر صدای خوبی دارید و با صدایتان کار میکنید (خواننده، آوازه خوان، دوبلور، مجری و …) و در عین حال دندان های کج و ناصافی دارید، احتمالا این سوال در ذهن شما نقش  بسته باشد که آیا آواز خواندن و ارتودنسی با هم تداخل دارند یا نه؟ آیا ارتودنسی برای صدای شما مضر است یا نه؟ این دو چه تاثیری بر هم میگذارند؟ و آیا من میتوانم تحت درمان قرار بگیرم؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله به طور کامل به این موضوع بپردازیم.

چه ارتباطی بین آواز خواندن و ارتودنسی وجود دارد؟

مهمترین کاری که متخصصان ارتودنسی انجام میدهند برطرف کردن مشکلاتی است که روی تکلم، جویدن، ظاهر صورت، عملکرد فک ها و دندان ها تاثیر میگذارند. کراس بایت، آندربایت، اوربایت، کراودینگ و شلوغی دندان ها، فاصله بین آن ها و … از جمله این مشکلات هستند که به خصوص تکلم و آواز خواندن را با مشکل روبرو میکنند.

متخصص ارتودنسی برای برطرف کردن این مشکلات از دستگاه های ارتودنسی استفاده میکنند و بعد از اصلاح آن ها، شما میتوانید بهتر بجوید، بهتر صحبت کنید و لبخند زیباتری داشته باشید. با این تفاسیر و زمانی که تکلم و قدرت بیان ما بهتر میشود، قطعا اگر آوازه خوان و یا خواننده باشیم قدرت صدای ما بهتر شده و ما میتوانیم بهتر بخوانیم. بنابراین میتوان بین آواز خواندن و ارتودنسی یک ارتباط قائل شد. به این شکل که ارتودنسی میتواند باعث بهبود آوزا خواندن و خوانندگی شود.

آیا با اینویزلاین میتوان آواز خواند؟

اینوزیلاین ها یا (Invisalign) از محبوبترین دستگاه های ارتودنسی نامرئی هستند. این دستگاه ها با نام پلاک شفاف ارتودنسی نیز شناخته شده هستنند. و از انجایی که شفاف و همرنگ دندان هستند معمولا توسط بزرگسالان مورد استفاده قرار میگیرند.

برخلاف ارتودنسی ثابت با بریس های فلزی که میتوانند کمی روی صحبت کردن و آواز خواندن تاثیر بدی بگذارند، اما ما چنین چیزی را در خصوص ارتودنسی نامرئی با اینویزیلاین ها نداریم. لابد میپرسید چرا؟ چون حتی اگر نتوانید با اینویزیلاین ها با تمام پتانسیل آوایی خود آواز بخوانید میتوانید حین تمرین آن ها را برداید و بلافاصله بعد از تمام شدن آواز خواندن، دوباره آن را سرجای خود بگذارید.

منبع : سایت دکتر درویش پور- متخصص ارتودنسی در کرج

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 30 مرداد 1400ساعت 21:13 توسط netware | تعداد بازديد : 80 | |

تاثیر سیگار بر ایمپلنت دندان

 سیگار یکی از خطرناک ترین و جدی ترین دشمنان سلامت انسان است. سیگار بر تمام جنبه های سلامتی انسان تاثیر میگذارد. خطر شکست اعمال جراحی در کسانی که سیگار می کشند به شدت بالا است. سیگار کشیدن حتی می تواند روی عمل کاشت ایمپلنت دندان نیز تاثیر بگذارد و باعث شکست این عمل شود. برای اینکه با تاثیر سیگار بر ایمپلنت دندان بیشتر آشنا شوید حتما این مقاله را بخوانید.

ایمپلنت برای سیگاری ها: افراد سیگاری هم میتوانند ایمپلنت دندان داشته باشند

افراد زیادی از ما سوال می‌کنند که آیا عمل کاشت ایمپلنت برای سیگاری ها امکان پذیر و موفقیت آمیز است؟ جواب به صورت خلاصه “بله” است. چنین افرادی هم می توانند از موهبت ایمپلنت بهره ببرند و تقریبا مانعی سر راهشان نیست. اما روند ایمپلنت گذاری و پیش آمدهای بعد از عمل ایمپلنت گذاری برای این افراد، با افراد غیر سیگاری متفاوت است. برای اینکه یک شخص سیگاری واجد شرایط این عمل باشد باید عادات و سبک زندگی خود را تغییر دهد. اگر این افراد نتوانند چنین تغییراتی ایجاد کنند احتمالا نتیجه عمل با شکست مواجه می شود و یا دست کم نگهداری و مراقبت از ایمپلنت در آینده سخت خواهد بود.

بیشتر بخوانید : کامپوزیت دندان

تاثیر سیگار بر ایمپلنت : استعمال دخانیات و سیگار چگونه روی ایمپلنت های دندانی تأثیر می گذارد؟

به دلیل تأثیر مضر نیکوتین، تنباکو و سیگار، جراحی کاشت دندان در همه اشخاصی که سیگار می کشند موفقیت آمیز نخواهد بود. سیگار و دود آن از چند روش مختلف روی میزان موفقیت این عمل جراحی تاثیر میگذارند:

دود سیگار باعث صدمه به لثه ها و استخوان های فک میشود: دود سیگار ساختارهای موجود در قسمت داخلی دهان شما را می سوزاند و حتی می تواند به غدد بزاقی آسیب وارد کرده یا آن ها را مسدود کند. و این اتفاق باعث خشکی دهان می شود. زیرا سیگار عملا دشمن غدد تولید کننده بزاق است. کمبود بزاق می تواند منجر به پوسیدگی دندان و بیماری لثه شود و توده استخوانی که ایمپلنت را احاطه کرده تضعیف میکند.

نیکوتین باعث کاهش سرعت عملکرد سیستم دفاعی و سیستم ایمنی بدن می شود: نیکوتین از هر طریقی که وارد بدن شود، جریان اکسیژن و خونرسانی را به استخوان و بافت دهان محدود می کند. از آنجا که در دوره نقاهت ایمپلنت، استخوان فک به این اکسیژن و جریان خون احتیاج دارد، قرار گرفتن در معرض نیکوتین باعث کاهش سطح عملکرد دفاعی و ایمنی بدن و در نتیجه کاهش توانایی در روند بهبودی میشود.

دخانیات و نیکوتین مانع از آمیختن و احاطه کردن ایمپلنت توسط استخوان میشود: علاوه بر کاهش جریان خون و اکسیژن به استخوان جهت ترمیم، نیکوتین و سیگار کشیدن مانع از فرآیند همجوشی یا جوش خوردن استخوان فک به ایمپلنت دندانی میشود. آزمایشات بالینی نشان داده است که افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیر سیگاری در معرض خطر بیشتری برای شکست فرآیند استئواینتگریشن هستند.

منبع : کلینیک دندانپزشکی ایده آل

موضوع : دندانپزشکی ,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 30 مرداد 1400ساعت 21:11 توسط netware | تعداد بازديد : 77 | |


صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 صفحه بعد